PRITVOR POMAGAČIMA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO U PRIBOJU: Pomogli mu da pređe u BiH, među njima i policajka koja radi na granici
Foto: RINA, Facebook

PRITVOR POMAGAČIMA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO U PRIBOJU: Pomogli mu da pređe u BiH, među njima i policajka koja radi na granici

Crna Hronika -

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor za tri osobe iz Priboja za koje se sumnja da su u nedelju ujutru I.A. (28), policajcu koji je par sati ranije u pribojskom kafiću nasmrt pretukao E.Ć. (35), pomogli da pobegne u Bosnu i Hercegovinu.

Pritvor je određen pripadnici granične policije, devojci osumnjičenog, kao i njegovom rođaku i ocu, koji je policajac u penziji.

Sve troje terete se za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nezvanično saznajemo, iz istrage, da se došlo do saznanja da je I.A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju u ranim jutarnjim satima.

I.A. je rođen u Proboju, a u policijskoj službi je bio u Beogradu. On je u subotu, oko ponoći, u kafiću u Starom Priboju tri puta pesnicom udario u glavu E. Ć. kraj koga je stajao za šankom. Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između njih dvojice prethodno došlo do prepirke.

Od zadobijenih udaraca E.Ć. je pao na pod i izgubio svest, dok je I. A. napustio lokal. E.Ć. je preminuo u Opštoj bolnici Priboj usled, kako je utvrđeno obdukcijom, krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

(Kurir.rs/Z.G)

Bonus video:

00:32

UBIO GA DOZEROM ZA ŠEĆER PA SE OVAKO PRAVDAO: Određen pritvor osumnjičenom koji je učestvovao u tuči na Ubu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja