POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!
Foto: Nemanja Nikolić

heroj

POMAHNUTALI SILEDŽIJA NAPAO RADNICU PEKARE U KOSOVSKOJ: Mladić sa ulice uleteo u lokal i PRETUKAO NAPADAČA! Spasio joj ŽIVOT?!

Crna Hronika -

Napadnutu radnicu pekare u Kosovskoj ulici spasio je mladić koji je sa ulice video šta se dešava i odmah skočio u objekat i sukobio se sa napadačem. Nije isključeno ni da joj je spasio život, s obzirom na opštu eskalaciju nasilja tokom poslednjih meseci.

Podsetimo, radnica pekare u Kosovskoj ulici u Beogradu napadnuta je oko 18 časova od strane muškarca starog oko 30 godina. Povređeni muškarac je u jednom trenutku došao do pekare i počeo da vređa radnicu i da joj preti. Posle vređanja i maltretiranja radnice napadač je izašao iz pekare, ali se ubrzo vratio i ponovo nasrnuo na radnicu koja je u tom trenutku stajala na vratima pekare i počeo ponovo da je vređa i preti, a prema rečima očevidaca izgledalo je kao da će da počne da je bije.

Povređeni napadač
Povređeni napadač foto: Nemanja Nikolić

Međutim, kako Kurir saznaje na licu mesta, sve to je video prolaznik koji je bio na obližnjem pešačkom prelazu i zaleteo se na nasilnika i udario ga nekoliko puta čime je praktično sprečio da muškarac povredi radnicu!

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Udario ga je dva tri puta posle čega je nasilnik pao. Taj momak prolaznik je samo sprečio da se možda dogodi ono najgore, ko zna kakve je namere imao taj muškarac... - kaže za Kurir žena iz obližnje radnje.

Napadača odvodi Hitna pomoć, Video: Kurir

00:20

Došla hitna pomoć da ukaže pomoć povređenom

Nasilnik je vozilom Hitne pomoći uz pratnju policije prebačen u bolnicu. Mladić koji je reagovao i udario muškarca dao je izjavu na licu mesta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track