RAFALNA PALJBA U CENTRU SUBOTICE Detalji oružanog napada, pucali jer im je bio sumnjiv zbog KAČKETA! Evo ko je RANJENI MLADIĆ FOTO
Foto: N.H.

pucali iz automobila u pokretu

RAFALNA PALJBA U CENTRU SUBOTICE Detalji oružanog napada, pucali jer im je bio sumnjiv zbog KAČKETA! Evo ko je RANJENI MLADIĆ FOTO

Crna Hronika -

Mladić S.M. (25) student građevine, ranjen je vatrenim oružjem sinoć oko 18 sati u Subotici, a kako Kurir saznaje, on nije imao nikakav dosije koji bi ukazivao da ima veze sa kriminalnim radnjama.

Mladić je ranjen gotovo u centru Grada, na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Matije Gupca, a njemu su posle ranjavanja pritekli u pomoć građani koji su se zatekli na ulici. Pozvana je odmah hitna pomoć i policija, mladić je zbrinut u subotičkoj Opštoj bolnici.

Kako je potvrđeno, on je ranjen iznad kolena, u butinu, i više nije u životnoj opasnosti.

Policija, P, p
foto: Ana Paunković

Njemu su prvu pomoć pružili svedoci događaja, mladić i devojka koji su mu pružili prvu pomoć, a uspeo je da kaže da su pucala trojica nižih muškaraca. Potvrdio je i da nije iz Subotice.

Mladić je, kako nezvanično saznajemo, doša iz Bečeja, studira na Građevinskom fakultetu, a kako Kurir saznaje iz izvora bliskog istrazi, simptomatično je da ni trojica muškaraca koji su ga napali, a zatim pucali, navodno nisu Subotičani.

- Ranjeni mladić nije iz Subotice, a na njega je pucano iz vatrenog oružja, dok je prelazio ulicu, na samoj raskrsnici. Ranjen je u nogu, imao je jako krvarenje, a žrtva je odmah po prijemu u bolnicu operisana, trenutno nije životno ugrožen. Na njega je pucano iz vozila u pokretu, a policija je odmah počela istragu i potragu za napadačima.

Trojica muškaraca iz obezbeđenja su navodno pucala u mladića s naočarima i kačketom, jer im je navodno bio sumnjiv. Pucali su mu u nogu, nakon što je počeo da beži. Napadači koji su pucali su pobegli sa mesta pucnjave, a na pešačkom prelazu su ranjenog našli prolaznici, koji su mu pritekli u pomoć.

hitna pomoć, policija, hitna pomoć i policija
foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom uhapsili su D. L. (30) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Policija kontroliše sve izlaske iz grada, a prolaznici kažu da je u Subotici sve više automobila sa registracijama koje nisu subotičke.

- Veoma čudne grupe mlađih ljudi srećemo po Gradu, posebno u Parku na Prozivci, gde ih je najviše u sumnivom okruženju. Tu su i kockarnice, ne zna se jesu li ili nisu naoružani ti momci, ali deluju čudno. Nekad se znalo i čiji pas nema mrežicu, jer su pozornici bili na ulicama, a sada ih nema ni ispred škola. Evo jutros su bile lažne dojave, da je u sedam škola postavljena bomba. Policija je iskontrolisala, na sreću bilo je lažno. Kako da slobodno šetamo ulicom ili parkom, kaže za Kurir Subotičanin, koji kaže je čuo za sinoćno ranjavanje mladića u centru Subotice.

Kurir.rs/N.H.

Bonus video:

00:18

Pucnjava u ulici Maksima Gorkog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track