ČOVEK SLAO PROKUPČANKI NEPRIMERENE PORUKE, POMINJAO I NJENOG SINA (5): Žena ga odmah prijavila, nudio joj i LEKARSKE USLUGE
Foto: Filip Plavčić

jezivo

ČOVEK SLAO PROKUPČANKI NEPRIMERENE PORUKE, POMINJAO I NJENOG SINA (5): Žena ga odmah prijavila, nudio joj i LEKARSKE USLUGE

Crna Hronika -

PROKUPLJE- Osnovno javno tužilaštvo je upoznato sa prijavom prokupčanke da joj je N.M. slao poruke neprimerenog sadržaja i da je u njima pominjao i njenog petogodišnjeg sina.

Kako nam je potvrđeno u ovom tužilaštvu, dat je nalog policiji da sprovede dokazne radnje, a nakon toga biće kvalifikovano ovo delo.

- Kako je reč o porukama koje su upućene putem mobilnog telefona, za sada ne znamo, ako se ispostavi da je reč o krivičnom delu, kako će se ono kvalifikovati. Sve će se znati nakon dokaznih radnji koje su naložene policiji - potvrđeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

Reč je o prijavi I.P. koja je policiji prijavila da je N.M. seksualno uznemirava, da joj piše poruke u kojima je poziva da sa maloletnim detetom dođe kod njega kući, te da fotografiše stražnjicu deteta i nudi lekarske usluge. Objašnjava joj da radi sa jednim lekarem iz okoline Leskovca i uporno u porukama traži slike stražnjice petogodišnjeg deteta.

- U tim porukama je pominjao i da želi da stavi svoj polni organ detetu i majci, te da je to radio i drugoj deci i majkama. U svakom slučaju sve poruke su sačuvane, a šta će biti, videćemo - kaže osoba bliska istrazi.

Ukoliko se ispostavi da su tvrdnje tačne, slučaj može da završi i u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Žena ga je kontaktirala, jer se poznaju od ranije, a kako je sin prokupačkog privatnika, kontakt je počeo jer ga je pitala da li ima posla u njegovom preduzeću.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track