DETALJI JEZIVOG UBISTVA SRPKINJE U MARIBORU: Čuli su se KRICI, a onda je sve utihnulo, Lazar zadavio devojku pa POZVAO MAJKU
Foto: Facebook

užas u sloveniji

DETALJI JEZIVOG UBISTVA SRPKINJE U MARIBORU: Čuli su se KRICI, a onda je sve utihnulo, Lazar zadavio devojku pa POZVAO MAJKU

Crna Hronika -

Emilija M. (27) državljanka Srbije pronađena je mrtva u stanu u Mariboru u subotu, a pretpostavlja se da je ubijena dva dana ranije. za njeno ubistvo osumnjičen je njen partner Lazar T. (20), inače državljaninom Slovenije.

Prema pisanju slovenačkih medija, mladić je devojku prvo pretukao, a potom zadavio i onda dva dana spavao i boravio pored njenog tela u stanu u Mariboru. Komšinica iz zgrade u kojoj je par živeo, ispričala je za tamošnje medije kako su se iz stana i ženski urlici: "Pusti me".

- Čula sam krike i ženski glas kako zapomaže, htela sam da zovem policiju, ali je onda sve prestalo. Nisam znala kako da odreagujem u tom trenutku, jer sam se uplašila. Kada su utihnuli pretpostavila sam da je sve u redu - kaže uznemirena žena.

Emilija Mahmutović, ubistvo, Slovenija
foto: Facebook

Prema pisanju slovenačkih medijia, istražitelji su oktirli da se par žustro posvađao u četvrtak, a da se ubistvo dogodilo najverovatnije u subotu. Da se dogodio zločin otkriveno je tek dva dana kasnije, u subotu. Kako pišu Slovenske Novice, sumnja se da je osumnjičeni Lazar čak dva dana spavao pored svoje mrtve devojke, a nije sigurno ni da li je izlazio iz stana u kom je počinio zločin.

Iste večeri, oko ponoći on je pozvao svoju majku i molio je da dođe kod njega. Majci je rekao da se posvađao sa devojkom i da ga je ona napala i udarila i da je i on nju udario.

U petak ujutru je ponovo pozvao majku i uveravao je da je Emilija dobro, da leži pored njega i da će pozvati njenu majku i sestru da dođu po nju. On je oko podne otišao u Urgentni centar zbog povrede desne ruke ruke i desne potkolenice i rekao lekarima da se sam povredio kad je udario u krevet posle svađe sa partnerkom. Zatim se vratio u stan gde je ostao sve do dolaska policije.

Emilija Mahmutović, ubistvo, Slovenija
foto: Facebook

Majka žrtve je u subotu zvala ćerku, ali pošto se nije javljala pozvala je njenog dečka. On joj je rekao da Emilija spava i da je krvava jer su se potukli. Majka je odmah pozvala drugu ćerku koja je odmah otišla u stan sa prijateljem i pozvala policiju, koja je kada je stigla u stan zatekla jeziv prizor.

Istražitelji su na telu pronašli tragove davljenja i višestruke povrede glave devojke. Saopšteno je da se smrt dogodila u noći 27. maja. Osumnjičeni je odmah priveden sudiji i nalazi se u pritvoru.

Inače, kako je ranije objavljeno, osumnjičeni je čak dva dana spavao pored tela svoje mrtve devojke. Njih dvoje su, kako se navodi, ranije imali posla s policijom, a oboje su imali i zabranu prilaska svojim majkama.

L.F T. je više puta je prekršajno procesuiran. 2021. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i povrede svoje majke. Njemu je 2022. godine suđeno za narušavanje javnog reda i mira jer je bez razloga udario turistkinju na ulici. Takođe je nekoliko puta procesuiran zbog proizvodnje droge i trgovine narkotika.

Kurir.rs/Slovenske Novice

Bonus video:

03:20

Ubistvo u Apatinu zgrozilo javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track