TEŽAK ŽIVOT DEVOJČICE (3) UBIJENE U ŠVAJCARSKOJ! Baka i deka za dete saznali tek prošle godine: "Majka nije brinula o njoj"
Foto: Printscreen/www.blick.ch

TEŽAK ŽIVOT DEVOJČICE (3) UBIJENE U ŠVAJCARSKOJ! Baka i deka za dete saznali tek prošle godine: "Majka nije brinula o njoj"

Crna Hronika -

Srpski par, osumnjičen je za ubistvo devojčice (3) u Švajcarskoj, nakon što je telo deteta nađeno u njihovom stanu s brojnim povredama.

Lekari su dali sve od sebe da ožive dete, ali devojčici nije bilo spasa. Obdukcijom je utvrđeno da je dete preminulo od povreda, koje je najverovatnije dobilo prilikom fizičkog zlostavljanja.

Baka i deka devojčice tvrde da su za postojanje unuke saznali tek prošle godine. Navode da je njihov sin dobio dete u vanbračnoj vezi, te da je devojčica završila u hraniteljskoj porodici jer se biološka majka nije brinula o njoj.

Švajcarska
foto: Printscreen/www.blick.ch

"Majka nije brinula o njoj, a dete je povređeno prilikom boravka u hraniteljskoj porodici, zbog čega je odvedena u bolnicu. Tada je sin odlučio da je uzme kod sebe. Kod sina i snaje je došla jesenas. Maćeha ju je prihvatila kao da je njena", tvrdi baka devojčice.

Oni kažu da su za smrt unuke saznali tek iz medija. Ističu i da ne znaju gde su odvedeni dečaci nakon tragedije.

"Vlasti kažu da su na bezbednom, na neutralnom mestu. Hoćemo da dođu da žive sa nama. Mi smo njihova porodica i potrebna im je naša ljubav u ovako teškom periodu", kaže baba.

Ni baka i deda, ni prijatelji porodice ne mogu da objasne kako je ubistvo devojčice moglo da se desi. Par je delovao srećno i na društvenim mrežama redovno je objavljivao fotografije dece. Na dan smrti devojčice, otac je postavio slike troje mališana, na kojima deca poziraju kraj vodopada na Rajni.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track