KURIR SAZNAJE: Uhapšena majka KRIMI-SESTARA iz Slovenije! Ćerke negirale, ona SVE PRIZNALA
Foto: Printscreen Društvene Mreže

marihuana u gepeku

KURIR SAZNAJE: Uhapšena majka KRIMI-SESTARA iz Slovenije! Ćerke negirale, ona SVE PRIZNALA

Crna Hronika -

Slovenska državljanka poreklom iz Albanije M.H, uhapšena je zbog trgovine drogom u Beogradu, a kako saznaje Kurir u pitanju je majka dveju Slovenki B.H. (24) i V.H. (29) u čijem je gepeku takođe pronađena droga!

Kako saznajemo, ona je uhapšena 27. marta, samo mesec i po dana nakon što su joj uhapšene ćerke.

- V. H. i B. H. uhapšene su 8. febrara pošto je policija u njihovom automobilu u Beogradu pronašla 48 paketa sa ukupno 30 kilograma marihuane za koju su one izjavile nije njihova. Nakon saslušanja njima je određen pritvor - podseća sagovornik Kurira.

Belona Haziri, Bleona Haziri, Velbina Haziri, Valbina Haziri, Slovenke
foto: Privatna arhiva

Za razliku od njenih ćerki, M.H. je priznala krivicu i 2. juna je potpisala sporazum sa tužilaštvom. Odlukom suda je osuđena na 4 godine i 2 meseca zatvora.

V.H. i B.H. svakako su još pod istragom, a 3. aprila im je izrečena mera zabrane napuštanja mesta boravka, odnosno kućni pritvor.

Krimi-sestre Slovenke su u februaru, da podsetimo, kada su zaglavili u saobraćajnoj gužvi, uhapšene kad je u njihovom automobilu otkriveno oko 30 kilograma kanabisa. Sa policijskog snimka hapšenja može se videti da je nekoliko naoružanih dotrčalo do srebrnog automobila marke "seat", Slovenke izvukli iz automobila bez cipela, u čarapama i vezali im lisice na leđima.

Slovenke
foto: MUP

- Sumnja se da je droga bila namenjana za dalju preprodaju, a da je Kosovo i Metohija bilo krajnja destinacija - izjavio je tada izvor Kurira.

Sestre su, inače, živele luksuznim životom pre hapšenja, a na društvenim mrežama su pokazivale sav raskoš. Stalno su bile na egzotičnim putovanjima, a mnogo novca uložive su i u svoj izgled.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track