MARJANOVIĆ U APELACIONOM SUDU: Evo šta se tamo zbiva, juče niko, danas mu došli brat i sin! Odbijen zahtev za izuzeće sudije
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

sud u nemanjinoj

MARJANOVIĆ U APELACIONOM SUDU: Evo šta se tamo zbiva, juče niko, danas mu došli brat i sin! Odbijen zahtev za izuzeće sudije

Crna Hronika -

Prema rečima sudije Snežane Jovanović, fokus će biti na dokaznom postupku vezonom za zaključke sudskih veštaka, DNK analiza i analiza baznih stanica

BEOGRAD - U Apelacionom sudu u Beogradu danas se odlučuje o nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Sudsko veće Apelacionog suda u Beogradu danas je odbilo zahtev za izuzeće sudije i na današnjem ročištu počelo sa čitanjem presude koja je doneta na 698 strana.

Prema rečima sudije Snežane Jovanović, fokus će biti na dokaznom postupku vezonom za zaključke sudskih veštaka, DNK analiza i analiza baznih stanica.

U zgradu suda jutros je stigao i Zoranov brat Miloš Marjanović.

Brat Miloš
Brat Milošfoto: Nemanja Nikolić

Ovako je u sud doveden Zoran Marjanović

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, Zoran je, da podsetimo, prvostepenom presudom u Višem sudu u Beogradu osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

Sin Uroš
Sin Urošfoto: Nemanja Nikolić

Na današnje ročište došao je i Marjanovićev sin iz prvog braka, Uroš.

1 / 15 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, prvo ročište pred sudom u Nemanjinoj održano je juče kad su Marjanovićevi advokati zatražili izuzeće sudije.

00:13

U sud je doveden i Zoran Marjanović

Marjanović je juče u sudnicu bio doveden u crnoj trenerci, bez pertli u patikama i delovao je prvo potišteno a potom i uznevereno.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track