Uhapšen zbog posedovanja 88 grama marihuane
Foto: Reuters

Uhapšen zbog posedovanja 88 grama marihuane

Crna Hronika -

SMEDEREVO - Inspektori kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu uhapsili su Gordana Č. (23) iz Smederevske Palanke i odredili mu policijski pritovor zbog trgovine narkoticima.

Kako je saopštila Policijska uprava u Smederevu, Gordan Č, koji je uhapšen u nastavku akcije "Morava", osumnjičen je i za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Gordan Č. osumnjičen je da je na području Beograda kupovao marihuanu koju je donosio kući i prodavao na području opštine Smederevska Palanka. Takođe, pojedinim kupcima je omogućavao da drogu odmah i konzumiraju.

Policijski službenici su ga zatekli u centru Smederevske Palanke, kada se svojim vozilom vraćao iz Beograda. Kod njega je pretresom nađeno 88,2 grama biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana.Od njegove saputnice Katarine P. (18) policijski službenici oduzeli su 2,2 grama praškaste supstance nalik na sintetičku opojnu drogu "spid", koju je krila u brushalteru. Protiv nje će, zbog neovlašćenog držanja opojnih droga, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu kontinuirano rade na suzbijanju trgovine narkoticima na području Grada Smedereva i okoline.

O tome govore i prethodne dve akcije izvršene takođe u septembru, kada je otkriven zasad sa preko šest kilograma marihuane u selu Šalinac, kao i zaticanje tri maloletnika u pokušaju kupoprodaje marihuane kod srednje Ekonomsko trgovačke škole u Smederevu, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja