RAT KLANOVA BEZ PAUZE! Zet KAVAČKOG vođe nađen ranjen kod tunela: Vojin Stupar upucan u VILICU!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

ŠOK!

RAT KLANOVA BEZ PAUZE! Zet KAVAČKOG vođe nađen ranjen kod tunela: Vojin Stupar upucan u VILICU!

Crna Hronika -

Kotoranin Vojin Stupar, blizak kavačkom kriminalnom klanu pronađen je ranjen nadomak tunela Vrmac, a ima prostrelnu ranu u predelu vilice.

- Iz UP je nezvanično rečeno da im je prijavljeno kako je nadomak tunela Vrmac pronađen ranjeni muškarac koji traži pomoć nakon čega su policajci izašli na lice mesta i utvrdili da se radi o Stuparu - pišu podgoričke Vijesti.

Sagovornik blizak istrazi kazao je da Stupar ima prostrelnu ranu u predelu donje vilice i da po nalogu tužioca utvrđuju kako je došlo do ranjavanja.

Radoje Zvicer, Kotor, pretres, kavacki klan, Crna Gora
foto: printscreen YT

Navodno on je insprektorima rekao da se sam ranio, međutim pištolj nije pronađen te se sumnja u njegovu izjavu.

Stupar je, da podsetimo, hapšen u novembru prošle godine u Kotoru.

Kako je tada saopšteno iz Uprave policije, on je bio uhapšen po međunarodnoj poternici raspisanoj od strane NCB Interpol Beograd, a na osnovu koje se potraživao radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u Srbiji zbog krivičnog dela kriminalno udruživanje i krivičnog dela teško ubistvo putem pomaganja.

Stupar je, takođe, označen i kao član takozvanog "vračarskog klana", ali i zet Igora Božovića koji važi za jednog od vođa kavačkog klana.

Igor Božović
Igor Božovićfoto: Prinstcreen

Javnosti je poznat nakon što je, navodno, 2017. godine na njega pucao vođa škaljarskog kriminalnog klana, pokojni Jovan Vukotić. Vukotić je tih optužbi bio oslobođen.

Kurir.rs/Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track