S TUGOM I BOLOM VAS OBAVEŠTAVAMO DA JE NAŠA DRAGA SUZANA PREMINULA: Porodica ubijene žene iz Novog Bečeja sprema sahranu
Foto: Printscreen/Facebook

zločin u bočaru

S TUGOM I BOLOM VAS OBAVEŠTAVAMO DA JE NAŠA DRAGA SUZANA PREMINULA: Porodica ubijene žene iz Novog Bečeja sprema sahranu

Crna Hronika -

Suzana M. (41) koju je suprug Robert M. nasmrt izbo nožem nakon svađe koja se dogodila u njihovoj kući u selu Bočar kod Novog Bečeja, biće sahranjena sutra u Kikindi.

Naime, ožalošćena porodica, majka otac i brat objavili su da će se sahrana održati u Kikindi.

- Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo sve rođake, prijatelje i poznanike da je naša draga Suzana M. preminula 18. juna u svojoj 41. godini života. Sahrana će se održati 21. juna u 13. časova na Gradskom groblju u Kikindi - piše na umrlici.

Novi Bečej, Suzana M.
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Suzana M. ubijena je u nedleju u ranim jutarnjim časovima, a policija je ubrzo uhapsila njenog supruga Roberta M. (39). Sumnja se da je on sa više uboda nožem po telu usmrtio Suzanu, a njeno telo nađeno je u kadi.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, policija je pronašla i automatsku pušku, ali i marihuanu.

- Prilikom hapšenja on je pretio policajcima nožem koji je imao u ruci. Zbog toga je protiv njega podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - podseća izvor Kurira.

Kako smo već pisali, osumnjičeni Robert M. je nedelju dana pre zločina izašao iz zatvora u Austriji, u kom je bio zbog narkotika.

Mesto zločina
Mesto zločina foto: S.U.

Komšije nastradale žene su u potpunom šoku i preplavljeni emocijama. Za medije su imali samo reči hvale za nju i kako kažu, iako su znali da je Robert i ranije bio u zatvoru, nisu očekivali od njega da ovako nešto može da uradi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track