MISLIMO DA SU KIDNAPOVANI, MNOGO NELOGIČNOSTI IMA Očevi nestalih dečaka iz Apatina: "Bio sam na identifikaciji, TO NIJE MOJ SIN"
Foto: Kurir/J.Miljuš, Printscreen/Facebook, Pritnscreen/RTS

nakon 24 dana potrage

MISLIMO DA SU KIDNAPOVANI, MNOGO NELOGIČNOSTI IMA Očevi nestalih dečaka iz Apatina: "Bio sam na identifikaciji, TO NIJE MOJ SIN"

Crna Hronika -

"Sve bih dao, samo da moj sin bude sa mnom. Nisam video sina 24 dana, nisam ga zagrlio. Nemam više snage, nemamo nikakav trag. Mnogo mi je teško, samo da čujem da su dobro i sin i sestrić".

Ovim rečima započinje svoju potresnu ispovest otac dečaka (10) i ujak drugog dečaka (11) iz Apatina koji su nestali 29. maja, a za kojima potraga traje već 24 dana bez pauze. Poslednji trag nestalih dečaka jesu ostavljene bicikle koje su vozili kobnog dana uz obalu Dunava, od tada nema ni traga ni glasa ovim mališanima.

Apatin, Dunav, nestali, nestali dečaci
foto: Printscreen/Facebook

Neutešne porodice nestalih dečaka ne mogu da dođu sebi od nestanka mališana, a kako kažu, ne gube nadu i ne odustaju od potrage, nadajući se najboljem ishodu.

- Kao da je vreme stalo. Tražimo ih svaki dan, međutim, bezuspešno. Kao da već 24 dana stojimo u mestu. Nemoćni smo, ali imamo nadu da su živi. Ne možemo da se pomirimo sa tim da ih nema. Ne znamo više ni koga da pitamo za pomoć, ni šta da radimo - kaže Slobodan B, otac nestalog dečaka.

1 / 13 Foto: Kurir/J.Miljuš

Očevi na identifikaciji tela

Očevi nestalih mališana bili su na identifikaciji tela koje je pronađeno 7. juna na 45 kilometara od mesta gde su mališani viđeni u Dunavu, međutim, i jedan i drugi otac tvrde da to nije njihovo dete.

- Bio sam na identifikaciji, to nije moj sin. I da su se utopili, nije moguće da njihova tela tako izgledaju. Kada smo otišli tamo, nije bilo moguće da se telo uopšte prepozna. Ni lice se nije videlo. Dali smo DNK i čekamo rezultate - priča Slobodan B, otac jednog nestalog dečaka, dok otac drugog, takođe, tvrdi da to nije njegov sin.

- Po onom telu ne mogu da prepoznam, ali verujem da nije. Verujete mi da bih znao da je to moje dete. Nestrpljivi smo i čekamo DNK. Molimo boga da to nije naš lepi sin - dodaje otac jednog od nestalih dečaka.

Sumnjamo da su nam deca kidnapovana

Neutešni očevi ističu sumnju da se njihova deca nisu udavila, već da su kidnapovana.

- Mislimo da su kidnapovani, mnogo nelogičnosti ima. Jedan čovek mi je rekao da ih je video da su bili u vodi, ali da su ubrzo izašli i otišli na igralište. Siguran sam da su hteli da se kupaju da bi skinuli garderobu. Moj sin je tog dana bio u trenerci, a na obali su nađene samo patike i čarape - dodaje otac nestalog dečaka.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track