DETALJI KARAMBOLA NA AUTO-PUTU ZA NIŠ: Sudar nemačkog, francuskog i policijskog vozila! Povređen i policajac koji je vršio uviđaj
Ilustracija, Foto: Ilustracija, Dado Đilas

saobraćajna nesreća

DETALJI KARAMBOLA NA AUTO-PUTU ZA NIŠ: Sudar nemačkog, francuskog i policijskog vozila! Povređen i policajac koji je vršio uviđaj

Crna Hronika -

NIŠ - U saobraćajnom udesu koji se dogodio noćas na auto-putu iz pravca Beograda ka Nišu povrede je zadobilo sedmoro osoba među kojima i jedan policajac, saznaje Kurir. U policiji nam je rečeno da su u udesu učestvovala tri vozila.

- Mi smo dobili prijavu da se udes dogodio na autoputu oko 2.45 sati jutros u visini sela Donja Trnava. U sudaru je učestvovalo jedno vozilo nemačkih, drugo francuskih registracionih oznaka i jedno policijsko vozilo. Pritom je povređen i jedan policajac koji je obavljao uviđaj. Promet vozila na ovoj deonici je pušten za saobraćaj oko 5 sati - rečeno nam je u policiji.

Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima se dogodio ovaj neobičan sudar. - Na prijavu udesa mi smo reagovali sa dve ekipe. U Urgentni centar je prevezeno sedam pacijenata.

Za sada se ne možemo najpreciznije izjasniti o stepenu povreda, rečeno je Kuriru.

Pacijenti su trenutno u Urgentnom centru Kliničkog centra u Nišu i obavlja se dijagnostika tako da će se posle toga znati više detalja o povređenima. Na auto putu je stvorena duga kolona skoro dva i po sata zbog uviđaja koji je policija završila oko 5 sati.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track