POGLEDAJTE ŽESTOK SUDAR NA AUTO-PUTU U BEOGRADU: Vozi u KONTRA-SMERU pa se zakucava u drugi! Svi se pitaju JE L' PRI SEBI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

u blizini beograda

POGLEDAJTE ŽESTOK SUDAR NA AUTO-PUTU U BEOGRADU: Vozi u KONTRA-SMERU pa se zakucava u drugi! Svi se pitaju JE L' PRI SEBI (VIDEO)

Crna Hronika -

Na novoj obilaznici oko Beograda, koja se proteže od Straževice do Bubanj Potoka dogodila se žestoka saobraćajna nezgoda.

Naime, vozač je snimljen kako vozi "mercedes" u kontra-smeru, dok se pritom kretao veoma brzo, a šokirani očevici koji su vozili u svojoj traci sa druge strane, odmah nakon što su to uočili uzeli su telefone i počeli da snimaju.

U jednom trenutku, automobil se sudario sa drugim koji je išao svojom putanjom, u njegovom pravcu.

Nakon što je levom stranom udario u desnu stranu drugog automobila, vozač "mercedesa" nastavio je da vozi još neko vreme u nemogućnosti odmah da se zaustavi, usled brzine kojom se prethodno kretao.

"Opasnom vožnjom u kontra-smeru izazvao udes na novoj obilaznici. Sudar se desio posle izlaza za 1000 ruža.", navodi se u objavi na Instagram profilu "moj_beo_grad_".

Detalji ove saobraćajne nezgode još uvek nisu poznati.

Korisnici na mrežama istakli su da svakome može da se dogodi da zaluta u pogrešan smer, ali da u takvoj situaciji treba zaustaviti vozilo, a ne nastaviti da se krećeš.

"Da li je realan ovaj", "Kako?!", "Ajme budale, nije znao da je pušten saobraćaj u oba smera", "Da li je realno ovo, ko njima da dozvolu?", samo su neki od komentara šokiranih korisnika ispod objave.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track