"DETETU JOŠ NISMO REKLI DA JOJ JE OTAC POGINUO": Stravična ispovest bake poginulog Milana: Na dan nesreće bio je nasmejan
Foto: Printscreen/Društvene mreže

tuga

"DETETU JOŠ NISMO REKLI DA JOJ JE OTAC POGINUO": Stravična ispovest bake poginulog Milana: Na dan nesreće bio je nasmejan

Crna Hronika -

"Babino zlato. Pamtiću ga kao poslušnog, vrednog i uvek nasmejanog unuka. Iza sebe je ostavio devojčicu od samo sedam godina"

Ovim rečima Radunka M, baba muškarca Milana M. (29) koji je poginuo noćas oko sat iza ponoći u saobraćajnoj nesreći kada je dok je vozio "ford fokusa" na raskrsnici sa ulicom Zlatka Ognjanovića u Kruševcu skretao ulevo i tada je došlo do sudara sa "audijem" koji se kretao pravo.

Do direktnog sudara je došlo najverovatnije zbog nepažnje, a možda i brzine jer u tom delu gde su se sudarili, ulica iz duplih traka prelazi u magistralni put.

Tri osobe preminule su na licu mesta, a vozač "audija", koji je bio negativan na alko i drogatestu, zadobio je lakše povrede.

Kruševac, Saobraćajna nesreća
foto: Pritntscreen/RTS, Printscreen/Društvene mreže

Milanova baka ne može da poveruje da njenog unuka nema, te da ne zna kako će dalje bez njega.

- Išao je sa dva druga iz grada ka kući i eto šta mu se desilo. Velika tragedija, imao je velike planove za budućnost. Ima ženu i ćerku od samo sedam godina kojoj još ništa nismo ni rekli - dodaje neutešna baka.

Na dan nesreće bio nasmejan

Ističe i da je Milan uvek bio spreman svima da pomogne.

- Unuk za poželeti, sve najlepše imam da kažem za njega. Radio je kao automehaničar u jednoj firmi u Kruševcu. Moramo da budemo jaki zbog njegove ćerke - dodaje Radunka.

Baka nastradalog Milana kaže da ga je poslednji put videla na dan nesreće.

- Bio je srećan i nasmejan. Došao je kod mene, poljubio me i rekao "volim te baba" - priča drhtavim glasom Radunka.

Saobraćajna Nesreća, Kruševac
foto: Printscreen RTS

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas na izlazu iz Kruševca tri osobe su izgubile život.

Sve tri osobe su bile u istom automobilu.

Saobraćajna nesreća se dogodila nešto posle 23 sata na Bruskom putu.

Vozač iz drugog auta je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Kruševcu.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač "audija" udario u automobil marke "ford". Kao što smo već objavili, prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara. Od siline udarca "ford" se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track