OPTUŽEN GOLMAN CRVENE ZVEZDE! Učestvovao u masovnoj tuči u kojoj je ubijen mladić na Novom Beogradu UDARIO GA FLAŠOM U GLAVU
Foto: T.S.

kurir saznaje

OPTUŽEN GOLMAN CRVENE ZVEZDE! Učestvovao u masovnoj tuči u kojoj je ubijen mladić na Novom Beogradu UDARIO GA FLAŠOM U GLAVU

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Predaraga R. (21) zbog sumnje da je 21. januara ove godine unutar i u bašti jednog restorana na Novom Beogradu tokom masovne tuče, ubio Vuka V.(20).

Predrag R., kako je saopšteno iz tužilaštva, se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

- Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči obuhvaćeni su i O. P. (21), N. C. (21), M. Ć. (19) I L. D. (20) - saopšteno je iz tužilaštva.

Ubijeni V. V.
Ubijeni V. V.foto: Privatna srhiva, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

Kako Kurir nezvanično saznaje, optuženi M. Ć. je golman FK Crvena zvezda ali je trenutno na pozajmici u FK Torlak.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom P. R. produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

P. R. je, kako se sumnja, oko 3 časa posle ponoći u pomenutom restoranu, najpre u blizini šanka nakon kraćeg verbalnog sukoba pesnicom u glavu udario V. V., a potom i L. D, a onda su svi pomenuti okrivljeni i sada pokojni V. V. nastavili da se tuku.

- U jednom trenutku M. Ć. je V.V. udario flašom u glavu usled čega je on izgubio ravnotežu, a L. D. je nastavio da ga udara sve dok V.V. nije pao na sofu pored ulaznih vrata i na kratko izgubio svest - navodi se u saopštenju Višeg tužailaštva u Beogradu.

Nakon što se V.V. osvestio, kako se dodaje, sukob je nastavljen u bašti restorana, pa je P. R. zadao V.V. više udaraca u predelu glave i tela, usled kojih udaraca je V.V. pao na zemlju.

P.R. je nastavio da ga udara, a u jednom trenutku je uzeo stolicu koja je stajala u blizini i njom oštećenog udario više puta u predelu glave i tela.

Nakon svega P. R. se udaljio sa lica mesta, a V.V. je ostao da leži na zemlji.

Usled zadobijenih teških telesnih povreda V.V. preminuo u bolnici 12. februara.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track