MUŽ JOJ UHAPŠEN ZBOG PEDOFILIJE U AMERICI, ONA REKLA DA JE UMRO! Komšije otkrile šokantne detalje o osumnjičenom Miodragu
Foto: Privatna Arhiva

najnovije informacije

MUŽ JOJ UHAPŠEN ZBOG PEDOFILIJE U AMERICI, ONA REKLA DA JE UMRO! Komšije otkrile šokantne detalje o osumnjičenom Miodragu

Crna Hronika -

Poznanici Beograđanina (71), kome u Americi preti doživotna robija zbog seksualnog zlostavljanja tri devojčice, otkrili jezive detalje o slučaju

Vest o hapšenju Miodraga V. (71) iz Beograda, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao tri devojčice, stare od devet do 12 godina, u Americi gde godinama živi, uznemirila je njegove komšije iz jednog beogradskog naselja, a kako kažu za Kurir, najviše ih je zabrinulo saznanje da istražitelji sumnjaju da je zlostavljao i devojčice u Srbiji!

Prema rečima onih koji poznaju osumnjičenog biznismena, on je redovno dolazio u Beograd iz Amerike i tada bi navodno "bio nepristojno blizak s ćerkama svojih prijatelja, koje je čašćavao skupim poklonima".

Neprijatno ljubazan

Protiv osumnjičenog, podsetimo, u junu ove godine u SAD je podignuta optužnica u kojoj je detaljno opisano šta je sve dve godine radio maloletnim žrtvama, s čijim roditeljima je bio u prijateljskim odnosima. Porota je Miodraga V. proglasila krivim po 28 tačaka optužnice, ali se čeka konačna odluka suda. Njemu preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija.

miodrag V.
miodrag V.foto: Privatna Arhiva

Poznanici i komšije iz Beograda kažu za Kurir "da je on uvek bio vickast i da se hvalio da voli mlađe žene".

- Mi smo u početku mislili da je on samo hvalisavac. Međutim, kada su devojčice naših prijatelja ušle u pubertet, kada su napunile nekih 13,14 godina, on je pokazivao neku naklonost ka njima. Neprijatno je bio ljubazan i sam pristup je bio neprimeren - kaže poznanik optuženog:

- Jednoj devojčici se baš bio približio, toliko da ju je obasipao poklonima, kupio joj je i laptop. Neke maloletnice je izvodio u bioskop, vodio ih u neke šetnje, a one su pristajale na to iz nekog poštovanja, jer se on družio s njihovim roditeljima. Nisu želele da ga odbiju, a znao je da bude baš galantan. Kako dalje navodi naš sagovornik, njegovo okruženje je počelo da sumnja da se nešto dešava i da se iza previše ljubaznog čoveka krije neki mračni čovek.

Kontaktirali sa žrtvama

- On se s tim devojčicama dopisivao i kad je bio u Americi, a kad bi bio u rodnom kraju, viđao se s njima. Otprilike u vreme njegovog hapšenja u Americi, jednu od tih devojčica iz Beograda pozvala je američka istražiteljka jer je njen kontakt našla kod njega u telefonu. Devojčica je tada, navodno, ispričala šta se sve dešavalo.

Prema navodima poznanika, istražitelji su stupili u kontakt s još jednom devojčicom iz Beograda, zbog sumnje da je žrtva ovog pedofila.

- Nažalost, sumnja se da ove devojčice nisu jedne žrtve Miodraga V. Jako smo uznemireni i potreseni - kaže on.

Poznanik osumnjičenog kaže i da je njegova supruga nakon njegovog hapšenja u Americi dolazila u Srbiju.

- Došla je da proda imanje, a kada smo je pitali gde je Miodrag, kao iz topa nam je rekla da je umro?! To nam je bilo sumnjivo, a jedan od prijatelja je tada odlučio da istraži gde je zapravo on i da li je to istina. Tokom potrage, čovek je naišao na vest u američkim medijima da je Miodrag uhapšen i to zbog seksualnog zlostavljanja devojčica i tada se, nažalost, nismo iznenadili jer smo sumnjali da je pedofil - kaže poznanik.

Sin ga brani

Pravda oca, govori da ništa nije istina

Naši sagovornici kažu i da je posle hapšenja Miodraga V., koji je u SAD otišao još devedesetih godina i tamo otvorio salon za prodaju automobila i auto-mehaničarsku radnju, u Beograd dolazio i njegov sin. Komšije kažu da je bio jako ljut kada su mu rekli da znaju da mu je otac u zatvoru.

- Bio je veoma besan, a pravdao se tako što je rekao da to nije istina. Da sve što su videli u američkim novinama jednostavno nije tačno - pričaju komšije.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track