MUŠKARAC IZ SRBIJE UHAPŠEN NA ZAKINTOSU: Pogledajte brutalnu tuču, izbacivači pesničili Britanca, on PREPOZNAO SAMO SRBINA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

sevale pesnice u noćnom klubu

MUŠKARAC IZ SRBIJE UHAPŠEN NA ZAKINTOSU: Pogledajte brutalnu tuču, izbacivači pesničili Britanca, on PREPOZNAO SAMO SRBINA (VIDEO)

Crna Hronika -

Muškarac poreklom iz Srbije uhapšen je zbog učešća u brutalnoj tuči na popularnom grčkom letovalištu Zakintosu. Kako su objavili tamošnji mediji, incident se dogodio u jednom noćnom klubu u Laganasu na Zakintosu.

Naime, poslednjih nekoliko sati društvenim mrežama kruži šokantan video koji prikazuje britanskog turistu kojeg brutalno udaraju četiri pripadnika obezbeđenja u noćnom klubu.

Osvanuo snimak tuče

Na snimku se vidi kako tri izbacivača drže Britanca, dok ga četvrti udara po telu.

Muškarac sve vreme pokušava da se otrgne, na kraju je i uspeo pa su ga prijatelji izveli iz lokala, dok su ih izbacivači pratili.

Incident se dogodio prošlog petka, a kako prenosi ERT, mladić britanskog porekla identifikovao je samo jednog od muškaraca koji su ga pretukli, za kojeg se navodi da je srpskog porekla.

Saslušan kod tužioca

Muškarac iz Srbije je uhapšen i saslušan kod tužioca, nakon čega sledi redovan sudski postupak.

Radnici kluba tvrde da je britanski turista pre tuče udario 19-godišnju devojku i napao je flašom, zbog čega su i intervenisali. Kako bi dokazali svoju tvrdnju, oni su na društvenim mrežama postavili i fotografije teško pretučene devojke.

Kurir.rs/Blic/Protothema

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja