SRPSKI AMBASADOR O HAPŠENJU SRBINA NA ZAKINTOSU: Niko nas nije ni obavestio i tražio našu asistenciju
Foto: Printscreen/Twitter

tuča

SRPSKI AMBASADOR O HAPŠENJU SRBINA NA ZAKINTOSU: Niko nas nije ni obavestio i tražio našu asistenciju

Crna Hronika -

Niko nas nije obavestio da je na Zakintosu uhapšen srpski državljanin, niti je bilo ko tražio našu asistenciju - izjavio je ambasador Srbije u Grčkoj Dušan Spasojević.

Prema njegovim rečima, za pomoć ambasadi jedino se obratilo nekoliko turista koji letuju na Zakintosu, zbog gubitka pasoša, pišu Novosti.

Podsetimo, pojedini grčki mediji su juče objavili da je muškarac poreklom iz Srbije uhapšen zbog učešća u tuči u popularnom grčkom letovalištu. Kako su objavili, incident se dogodio u jednom noćnom klubu u Laganasu.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, može se videti kako jednog muškarca, za kog se tvrdi da je britanski turista, udaraju četvorica pripadnika obezbeđenja u noćnom klubu.

Incident se dogodio prošlog petka, a kako prenose mediji, pretučeni mladić identifikovao je samo jednog od muškaraca koji su ga pretukli, za kojeg se navodi da je srpskog porekla. Osumnjičeni je, prema daljim navodima, uhapšen i saslušan kod tužioca.

Prema pisanju portala, radnici kluba su tvrdili da je britanski turista pre tuče udario 19-godišnju devojku i napao je flašom, zbog čega su i intervenisali.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track