ŠOK KOD KRALJEVA, ZAUSTAVIO SE NA SAMOJ LITICI: Neverovatan snimak saobraćajke, ovo se NE VIĐA SVAKI DAN! Da je išao malo brže...
Foto: Printscreen Instagram/192.rs

probio zaštitnu bankinu

ŠOK KOD KRALJEVA, ZAUSTAVIO SE NA SAMOJ LITICI: Neverovatan snimak saobraćajke, ovo se NE VIĐA SVAKI DAN! Da je išao malo brže...

Crna Hronika -

Kraljevo - Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se tokom noći na magistralnom putu u mestu Adrani kod Kraljeva, gde je vozač putničkog automobila izgubio kontrolu nad autom i probio zaštitnu ogradu na tek urađenom mostu preko Musine reke, koji je već jednom pretpeo ogromnu štetu tokom poplava.

- Most preko Musine reke prvo je uništitila poplava, a sada i ljudski faktor. Vozač "fijata" nije uspeo da prilagodi brzinu u krivini i probio je zaštitnu bankinu, nakon čeka se zaustavio na samoj litici iznad reke. Da je išao malo brže, bilo bi tragično - kazao je Milan Rosić koji se našao na licu mesta.

On je dodao da nije upoznat sa zdravstvenim stanjem povređenih u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Tokom poslednjih poplava most koji je premošćavao Musinu reku, bujica je odnela. Ministarstvo saobraćaja brzom reakcijom, uspelo je da za 14 dana uspostavi saobraćaj na ovoj deonici magistralnog puta koji povezuje Čačak sa Kraljevom i dalje sa Novim Pazarom.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track