"GLEDALA SAM HOROR FILMOVE, ALI OVO..." Majka ubijene Noe iskreno za Kurir: Nisam mogla da uđem u mrtvačnicu, ništa nije ostalo
Foto: Printscreen/TikTok, Kurir

smrt noe milivojev

"GLEDALA SAM HOROR FILMOVE, ALI OVO..." Majka ubijene Noe iskreno za Kurir: Nisam mogla da uđem u mrtvačnicu, ništa nije ostalo

Crna Hronika -

Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke Noe (18) u potresnoj ispovesti za Kurir opisuje agoniju kroz koju prolazi od kako je 17. juna izgubila dete

Gledala sam horor filmove, ali nisam ni mogla da zamislim da ćemo moje dete i ja biti deo jednog i da će tako nešto baš nama da se desi.

Ovim rečima počinje svoju ispovest Boba Milivojev, majka brutalno ubijene tiktokerke Noe (18) iz Kovilja, koju je kako se sumnja, emotivni partner O. D. (33) mučio, ubio, a potom njeno telo isekao nožem na delove i stavio u PVC kante i kutije sa kiselinom, koja je istopila telo.

Istopio telo

Majka kaže da je prošlo tačno mesec dana otkako je njeno dete nestalo bez traga, a sumnja se da je tiktokerka ubijena istog dana kada je i nestala, 17. juna. Tog dana ona je, podsetimo, otišla kod svog dečka O. D. u stan u centru Beograda. Iz stana živa nije izašla, a način na koji je Noa ubijena uznemirio je ne samo njenu porodicu, već i čitavu Srbiju. Inače, Noa Milivojev je rođena kao Đorđe.

noa milivojev i njen osumnjičeni emotivni partner o.d.
noa milivojev i njen osumnjičeni emotivni partner o.d.foto: Privatna Arhiva, Printscreen TikTok

- Mesec dana je od kad nema mog deteta, vreme ne leči ništa, samo mi je svaki dan sve teže i teže. Nema reči koje bi mogle da uteše moje srce i dušu. Mog deteta više nema i niko ga neće vratiti, ali moram da se borim jer imam još dvoje dece i njima sam potrebna - kaže Noina majka u potresnoj ispovesti i dodaje:

- Meni više nema mira. Srce mi je slomljeno i nema više ništa od mene. Neutešna je cela moja porodica, a naši prijatelji ne znaju koje reči da nam upute kako bi nas utešili, jer je to nemoguće.

Naša sagovornica kaže da sve vreme od kad je nestalo njeno dete, ona se nadala da je živo i zdravo.

zgrada i stan u kom je ubijena noa milivojev
zgrada i stan u kom je ubijena noa milivojevfoto: Stefan Stojanović Mondo, Printscreen/Tik Tok

- Od kad je nestao moj Đole, molila sam se i nadala da će biti živ i da je možda samo negde otišao, da je buntovan, bio je samo dete, ali nisam ni u najluđim snovima pomislila da će se ovako nešto desiti. Da će ga neko ubiti i to na ovakav način - kaže ona i dodaje da nije mogla da uđe u mrtvačnicu i vidi posmrtne ostatke.

- Nisam imala snage da uđem tamo gde je ležao. Ništa nije ni ostao od njega, nisam mogla to, mislim da bih umrla.

Kako je dalje navela gubitak koji su doživeli zbog osumnjičenog O. D. neće nikad prežaliti.

hapšenje osumnjičenog o.d.
hapšenje osumnjičenog o.d.foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

- Nisam imala kontakt s ubicom ni pre ovoga, ni tokom potrage, samo nas je policija obavestila da je i s njim razgovarala i da je rekao da Đole nije bio kod njega. Ja samo znam da on nije bio dobar izbor za moje dete - kaže neutešna Boba:

- Znam kakvo je moje dete dolazilo od njega i kako je išao kada bi ga nazvao. Govorili smo mu da nije dobar za njega i da treba da se skloni, ali nas nije slušao. Ta veza nije bila dobra.

Bio je samo dete

tužna povorka na sahrani noe milivojev
tužna povorka na sahrani noe milivojevfoto: Kurir

Majka nam je rekla i da je jedva preživela dan sahrane. - Na sahrani sam pokušala da se držim, ali najteže mi je pao sam kraj ukopa. Tada sam se slomila i videla neki mrak pred očima, noge su mi same klecale. Nisam mogla ni da pomerim nogu, da napravim korak, htela sam da koračam, ali nisam mogla da se pomerim - kaže ona i dodaje:

- On je bio samo dete, nije bio dovoljno zreo da sam rasuđuje o nekim stvarima. Bio je još uvek dete, ono koje je i dalje gledalo crtane filmove.

(Kurir.rs - B. Travica)

Bonus video:

00:48

CIMERKA NOE MILIVOJEV OTKRIVA: Komšije je poslednji put čule kad je VIKALA pred vratima osumnjičenog! UPORNO PONAVLJALA SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track