PIJANI SRBIN SE VOZIO NA HAUBI, PA NASTAO HAOS: Italijanski policajci povređeni tokom hapšenja, morali da prskaju biber-sprej
Foto: Shutterstock

kod verone

PIJANI SRBIN SE VOZIO NA HAUBI, PA NASTAO HAOS: Italijanski policajci povređeni tokom hapšenja, morali da prskaju biber-sprej

Crna Hronika -

Jedan državljanin Srbije uhapšen je u Italiji nakon što je pijan napravio karambol na ulici i povredio policajce koji su nameravali da ga uhapse!

Kako prenosi italijanski portal Il Piacenza, incident se dogodio 21. jula u mestu Negri u blizini Verone.

- Policija je tokom večeri, prolazeći kroz Negri svojim vozilom u kom su vozili jednog stranca u policijsku stanicu, ugledala kako se jedan muškarac vozi na haubi automobila. Odmah su stali i pokušali da zaustave automobil, ali je čovek koji je bio na haubi postao jako agresivan - prenose lokalni mediji i dodaju:

- Ispostavilo se da je reč o državljaninu Srbije koji je bio pod dejstvom alkohola. On se usprotivio hapšenju i žestoko je napao policajce. Usledila je tuča, a policija je uspela da savlada pomahnitalog Srbina tek nakon što su ga poprskali biber sprejom. Tokom tuče sa pijanim muškarcem, dvojica policajaca su zadobila povrede.

Kako dalje navode mediji, povređeni policajci su prevezeni u bolnicu, gde su im konstatovane povrede.

- Na mesto incidenta došle su druge patrole policije i Srbin je sa lisicama na rukama odveden u policijsku stanicu. Tereti se za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kao i za opiranje hapšenju i nanošenje povreda službenom licu. Njemu će biti suđeno - dodali su.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja