"7 MESECI TE ČEKAM, DA BAR NA TRENUTAK MOGU DA TE ZAGRLIM" Prošao još jedan mesec od ubistva Ivane na Zvezdari, njen ubica nestao!
Foto: Drustvene Mreže

otac tuguje

"7 MESECI TE ČEKAM, DA BAR NA TRENUTAK MOGU DA TE ZAGRLIM" Prošao još jedan mesec od ubistva Ivane na Zvezdari, njen ubica nestao!

Crna Hronika -

Prošlo je sedam meseci od brutalnog zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kao se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24) ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, a potom nestao bez traga.

Njeno telo u stanu našla su njena braća 23. decembra 2022. godine nakon što su nasilno upali u stan. Kad su otvorili vrata zatekli su jezivu scenu, Ivana je ležala na krevetu, a na sebi nije imala vidljive povrede. Dalja istraga je utvrdila da je nju ugušio Gočaj, koga je poznavala i kog je pustila u stan. Navodno, njih dvoje su bili u emotivnoj vezi,a on je početkom decembra došao u Beograd kako bi bio s njom. Kada je objavljeno da je Ivana nađena mrtva, Gočaj se svakodnevno opraštao od nje na društvenim mrežama.

brutalno ubijena ivana u iznajmljenom stanu na zvezdari
brutalno ubijena ivana u iznajmljenom stanu na zvezdarifoto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Facebook

Nakon sedam meseci, Ivanina porodica je i dalje neutešna, a njen otac se od nje oprostio i na društvenoj mreži Fejsbuk. Inače, on nije propustio ni jedan mesec, a da ne pošalje svojoj mezemici emotivnu poruku.

- Zalazak i večernja zvezda i jedan jasan poziv za mene... Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom, osetit ću to sa nebesa... I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših, na mestu gde nema dana niti godina... Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim... Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši... Voleo bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te... sedam meseci te čekam... - napisao je neutešni Ivanin otac.

osumnjičeni jetmir gočaj i dlaje u bekstvu, srbija za njim raspisala poternicu u januaru ove godine
osumnjičeni jetmir gočaj i dlaje u bekstvu, srbija za njim raspisala poternicu u januaru ove godinefoto: Drustvene Mreže

Podsetimo, Srbija je za osumnjičenim Jetmirom Gočajem 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore.

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su ranije iz tužilaštva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track