NIŠLIJA JURCAO MOTOROM PO BUDVI, A SAD IDE U SPUŽ: Vozio "kavasaki" bez dozvole, a iza rešetaka završio jer nema 1.200 evra
Foto: Shutterstock

kažnjen

NIŠLIJA JURCAO MOTOROM PO BUDVI, A SAD IDE U SPUŽ: Vozio "kavasaki" bez dozvole, a iza rešetaka završio jer nema 1.200 evra

Crna Hronika -

Državljanin Srbije N. I. (31) iz Niša kažnjen je sa 1.200 evra zbog dva saobraćajna prekršaja u Budvi, a pošto nije imao novca da plati kazne ide na 48 dana u spuški zatvor.

On se prethodne večeri u Budvi, u Mediteranskoj ulici, motociklom marke "Kawasaki" nije zaustavio na znak "stop" policijskog službenika, već je nastavio dalje kretanje ka Hotelu "Avala", piše Borba.

- Kada je nakon kraće potere zaustavljan, utvrđeno je da nema položen vozački ispit za upravljanje predmetnim motociklom - saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

budva
budvafoto: Shutterstock

Pošto okrivljeni nije imao novca da uplati predmetnu kaznu, ista je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 48 dana, na čije izdržavanje je upućen odmah po donošenju rješenja.

- Sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović je, osim kazne, odredila da okrivljeni N. I. ne može upravljati vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od tri meseca, koja zabrana stupa nakon izdržane kazne -navedeno je iz Suda.

(Kurir.rs - Borba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track