"JEDVA SAM ODVOJIO TELO OD ŽICE" Komšije VAN SEBE zbog strašne tragedije u Novom Sadu: Izneli smo dečaka na beton, ali... (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

tuga

"JEDVA SAM ODVOJIO TELO OD ŽICE" Komšije VAN SEBE zbog strašne tragedije u Novom Sadu: Izneli smo dečaka na beton, ali... (FOTO)

Crna Hronika -

Dečak (12) nastradao je juče uveče u Novom Sadu kada je krenuo da obiđe tetku koja živi nedaleko od njegove kuće u prizemlju zgrade u Ulici Vuka Mandušića.

Kako se saznaje, njega su drugovi videli neposredno pre neseće i znaju da je otišao kod jednog dečaka da se druži, ali tog mališana ne poznaju.

- Nastradali dečak došao je do prozora da dozove tetku. U trenutku kada se naslonio na sat za očitavanje potrošnje gasa, udarila ga je struja. Dečak je vrisnuo, a potom pao na zemlju u vodu. Mi smo odmah pritekli u pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa - govori komšija koji je svedočio stravičnoj sceni.

Novi Sad, Dete
foto: Privatna Arhiva

Prolaznik koje je slučajno naišao izvukao je telo dečaka.

- Sišao sam dole i zatekao komšije ispred zgrade. Čim sam video o čemu je reč, krenuo sam ka telu. Oni su mi rekli da je pod naponom električne energije i da ne sme da mu se priđe. Pogledao sam desno od dečaka i video da varniči iz cevi koja vodi ka gasnoj kutiji, nakon čega sam uzeo lopatu i prekinuo vod, a potom odvojio telo od žice. Izneli smo dečaka na beton,ali mu nažalost nije bilo spasa, iako je reanimacija trajala sat vremena - rekao je komšija.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track