DETALJI SUDARA NA PUTU UŽICE - ZLATIBOR: Audi pokušao da pretekne kamion, usledio karambol! Nove fotografije sa mesta udesa (FOTO)
Foto: Kurir

DETALJI SUDARA NA PUTU UŽICE - ZLATIBOR: Audi pokušao da pretekne kamion, usledio karambol! Nove fotografije sa mesta udesa (FOTO)

Crna Hronika -

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas na zlatiborskom putu, između Užica i Čajetine. U nesreći su učestvovali šleper i putničko vozilo, a povređene su dve osobe.

Naime, automobil marke Audi Q3 izazvao je udes, kada je pokušao da pretekne kamion. Dve žene su zadobile povrede, saznaje Kurir na licu mesta.

Kamion je, naime, pomeren u jednu traku, a vozilo je potpuno smrskano.

Povređene žene su preticale kamion, a kako saznaje Kurir i one i vozač kamiona su iz Novog Sada.

1 / 7 Foto: Kurir

Saobraćajna nezgoda se dogodila odmah posle podneva. Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija. Po rečima očevidaca, dve žene iz automobila su povređene i transportovane su u Opštu bolnicu u Užice. Obzirom na to da je nedelja i doba turističke sezone saobraćaj je veoma gust i stvorile su se ogromne kolone vozila.

Deo vozača koji poznaju lokalne puteve uputili su se alternativnim pravcem preko mesta Zabučje, gde se takođe napravio još veći kolaps iz oba smera.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track