NIJE NAM SE DALO OVOG PONEDELJKA, ZBOGOM DRAGA IVANA Potresna poruka za majku 4 dece: Najmlađe neće imati nikakvo sećanje na nju
Foto: RINA, Facebook

tuga do neba

NIJE NAM SE DALO OVOG PONEDELJKA, ZBOGOM DRAGA IVANA Potresna poruka za majku 4 dece: Najmlađe neće imati nikakvo sećanje na nju

Crna Hronika -

Majka četvoro dece, Ivana Đ. J. (41) poginula je prekjuče u saobraćajnoj nesreći kod Nove Varoši kada je bahati vozač naleteo na automobil u kom je bila sa porodicom i survao ga u reku!

Prema rečima njene prijateljice, upravo su takvi vozači bili oni protiv kojih se Ivana borila i kojima je želela da dokaže da svojom neodgovornošću odnose nevine živote.

- Ona je inače iz Kragujevca, ali se udala i živela je u Beogradu i sada ima četvoro predivne dece - kaže za Kurir Ivanina prijateljica i dodaje:

- To je možda najbolja osoba koju sam u životu upoznala. Volela je sve ljudi, borila se nesebično da pravda stigne one koji su svojhim nesavesnim ponašanjem ugrozili nečiji život, a sada su ugasili i njen.

Ivana Đorđević Jovanović, Nova Varoš, Udes
foto: Facebook

Ivana je bila velika podrška roditeljima dece koja su stradala u saobraćajnim nesrećema.

- Nikada nije propustila ni jedan protest koji su organizovali roditelji poginule dece, bila je na svim parastosima. On je bila tu za sve, davala je svoj doprinos na koji god način je znala i mogla. Svi smo joj neizmerno zahvalni - kaže nam prijateljica.

Kako nam je ispričala, ne može ni da zamislil kako je njenoj porodici.

- Kad smo se čuli ljudi su još bili u potpunom šoku. Njena deca su još mala, majka im je preko potrebna. Ali ono što mi možemo da učinimo za nju, jeste da njima pomognemo i pokažemo deci koliko im je majka bila divna - kaže nam njena prijateljica.

1 / 3 Foto: RINA

Šestočlana porodica, da podsetimo, vraćala se u subotu automobilom iz Crne Gore za Beograd. Vozio je suprug, Ivana je sedela na mestu suvozača, a deca pozadi.

U jednom trenutku, njih je 26-godišnji vozač za volanom "škode" počeo da pretiče, tamo gde se to nikako ne sme. Izgubio je kontrolu nad kolima i udario, otpozadi, u porodični "folksvagen turan", izguravši ga sa puta. Deca i suprug su lakše povređeni, ali Ivana je, pri sletanju, zadobila teške povrede od kojih je preminula.

Vraćala se sa pordiljskog

Ivana je, kako su objavili, bila deo tima portala eKapija.com. Oni su se potresnim rečima oprostili od nje.

- Samo dva dana delila su nas od ponovnog susreta i druženja sa našom koleginicom, jer je Ivana ovog ponedeljka trebalo da se sa porodiljskog odsustva vrati na svoj dugogodišnji posao softver developera eKapije - napisali su oni u tekstu kojim su se oprostili od nje.

- Zbog nečijeg nedostatka poštovanja za najosnovniju vrednost kakva je svetost ljudskog života, nestalo je zrele i časne, osećajne i empatične žene. Od četvoro Ivanine dece, najmlađe, još beba, neće imati nikakvo sećanje na svoju majku, koju smo svi toliko voleli.

Zbogom, draga naša Ivana. Nije nam se dalo, ovog ponedeljka - napisali su oni.

Kako su napisali na eKapiji, Ivana je iz Kosovskog pomoravlja, matematički genije, ostvarena žena, dobroćudan, druželjubiv i duhovit član kolektiva, jedna od onih osoba koje niko nikada ne ogovara jer je nemoguće zamisliti da za tako nešto može da bude povoda.

(Kurir.rs - D.A.)

Bonus video:

00:04

INCIDENT U ZEMUNU: Bahati mladić parkirao BMW nasred ulice pa izašao da se obračuna sa vozačem autobusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track