ŽENA KRVAVA IZAŠLA NA ULICU, MUŠKARCU BIO PREREZAN VRAT: Suđenje za ljubavnu dramu u Nišu odloženo za septembar
Foto: Nemanja Nikolić

ŽENA KRVAVA IZAŠLA NA ULICU, MUŠKARCU BIO PREREZAN VRAT: Suđenje za ljubavnu dramu u Nišu odloženo za septembar

Crna Hronika -

Nišliji Jovanu N.(41) odloženo je danas suđenje u Višem sudu u Nišu jer su medicinski veštaci opravdano bili odsutni. J.N. se sumnji da je svoju emotivnu partenrku S.S. nožem pokušao da prereževrat, a nakon toga je pokušao to da učini i sebi.

Prava drama se zbila 24. septembra u Knjaževačkoj ulici u Nišu oko 12 sati kada je krvava žena izašla iz dvorišta i pala na trotoar. Tada joj je pomogla prva komšinica i stavila komad odeće na ranu kako bi zaustavila krvarenje. Kada je policija ušla u kuću, zatekla je još jednu krvavu scenu jer je J.N. pokušao sebi da oduzme život. Zajedno su završili na ORL klinici.

- Dve doktorke iz Beograda koje su trebale danas da daju svoje iskaze, Marija Panić i Svetlana Pajić Savić su opravdano odsutne zbog službenog puta odnosno bolesti tako da je i dovođenje osumnjičenog opozvano - rekao je danas u sudu, sudija Mirko Drašković.

Za sada se pretpostavlja da su neraščišćeni odnosi među njima rezultirali krvavimn scenama.

Pravu istinu o ovom događaju koji je uznemirio Niš, doneće glavni pretres zakazan za 20. septembar kada bi i J.N. trebalo da iznese svoju odbranu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja