PRVE SLIKE S MESTA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO SIN LEKARA: Tinejdžerku našli ispod tela vozača, druga dozivala pomoć FOTO
Foto: Kurir

jezivi detalji udesa

PRVE SLIKE S MESTA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO SIN LEKARA: Tinejdžerku našli ispod tela vozača, druga dozivala pomoć FOTO

Crna Hronika -

Na pružnom prelazu u Vrčinu, gde se sinoć dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo mladić V. G. (18) i njegova saputnica (15), dok je njihova drugarica (17) povređena, i danas su se okupili građani koji u nevericu komentarišu tešku tragediju koja je zadesila ovo prigradsko naselje Beograda.

Kako su za Kurir ispričali meštani Vrčina, poginuli mladić se pre samo tri dana vratio sa mora.

Vrčin, poginuli mladić i devojka, pruga
foto: Kurir

- Ovo je velika tragedija. Oni su bili jako dobra deca. On se tek vratio sa odmora. Poznajem mu i roditelje, dobri su ljudi. Mladiću je otac poznati lekar, svi ih cenimo i poštujemo - rekao je naš sagovornik.

Očevici nesreće kažu da je sinoć prizor jeziv.

- Čuo se jak udarac, a onda su se začuli ijauci ženski. Devojčica koja je sedela pozadi vikala je : "Pomozite mi". Vozač je davao znake života, disao je, ali je ubrzo izdahnuo - ispričali su šokirani očevici i dodali da treću devojku, onu koja je sedela na mestu suvozača u prvi mah nisu ni videli.

1 / 4 Foto: Kurir

- Drugarica je dozivala, rekla je da je tu i njena drugarica. Mi je nismo videli uopšte. Kasnije tek smo videli da je ona bila ispod tela vozača. Inače, njih je lokomotiva odgurala nekih dvadesetak metara dalje od mesta udarca - kaže naša sagovornica i dalje vidno potresena.

(Kurir.rs - D. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track