PORODICA MLADIĆA POGINULOG U VRČINU POLOŽILA CVEĆE NA PRUGU SMRTI: Potresne scene na mestu gde je stradalo dvoje mladih! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva, Kurir

tuga

PORODICA MLADIĆA POGINULOG U VRČINU POLOŽILA CVEĆE NA PRUGU SMRTI: Potresne scene na mestu gde je stradalo dvoje mladih! (FOTO)

Crna Hronika -

Na pužnom prelazu u Vrčinu noćas oko 23 sata stradali su dvoje dobrih drugara, mladić V.G. (18) i devojka A.B. (15), dok je njihova prijateljica M.Đ. (17) zadobila lakše telesne povrede. Na mesto nesreće danas je smogla snage da dođe i mladićeva potodica koja je položila belo cveće.

Mladićeva majka, otac i brat doneli su bukete cveća i položili ih na mesto nesreće gde su još uvek rasuti delovi automobila. Oni su bez reči, sa suzama u očima posmatrali mesto stravične nesreće.

poginuli mladić i devojka, Vrčin, pruga
foto: Kurir

Mladi su, da podsetimo, sinoć krenuli da se provozaju oko 22 sata i stradali su dok su se vraćali kući kada je na njih naleteo teretni voz. V.G. i A.B. stradali su na licu mesta, dok je M.Đ. odmah prevezena u Urgentni centar.

- Mladić je tek nedavno proslavio svoj 18. rođendan i obe devoje bile su na tok proslavi. Oni su dobri drugari, komšije ovde. Predivna deca - kaži meštani Vrčina za Kurir.

Vrčin, poginuli mladić i devojka, pruga, blur devojčice
foto: Privatna arhiva, Kurir

Mladić koji je vozi se tek pre nekoliko dana vratio sa mora gde je bio sa porodicom, a njegov otac inače je ugledni beogradski lekar.

On je za Kurir uspeo da izusti smao da je ovo mnogo teška situaciju za celu porodicu.

- Sve je isuviše bolno za nas sada - rekao nam je otac.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja