SUKOB MIGRANATA ZA PREVLAST, JEDNO LICE USMRĆENO! Kurir na licu mesta: Meštani se žale, čuju zlokobne zvukove usred noći (VIDEO)
Foto: Kurir.rs/T.Ilić

kurir tv

SUKOB MIGRANATA ZA PREVLAST, JEDNO LICE USMRĆENO! Kurir na licu mesta: Meštani se žale, čuju zlokobne zvukove usred noći (VIDEO)

Crna Hronika -

Pre dve noći se dogodila pucnjava u Hajdukovu, tačnije na jednom delu periferije na kojoj počinje šumski pojas. Svakako, na tom delu postoje kuće i meštani.

Od zvaničnih informacija imamo da je oko 21 čas došlo do pucnjave, odnosno do sukoba dve migrantske grupe.

Kada je policija primila poziv i izašla na teren zatekli su jedno beživotno telo pokraj kojeg se nalazila povređena osoba. Preživela, odnosno povređena osoba je sunarodnik usmrćenog Afganistanca.

imigranti, ilegalni imigranti, azil, blokada, 18.11.2018.
foto: AP

Kasnije je policija dobila informaciju da je još jedno lice primljeno u subotičku bolnicu i da mu se ukazuje pomoć.

Situacija nije naivna, juče je Kurir televizija obavila razgovor sa meštanima koji su rekli da se ovakvi stvari dešavaju i da postoji snimak na društvenim mrežama da se noćas dogodilo nešto poput eksploziije. Takođe kažu da je bilo i manjih rafalnih paljbi.

Sukobi migranata se dešavaju usled akcije prikupljanja istih. Ne možemo sa sigurnošću da kažemo zbog čega se sukobljavaju, ali pretposavlja se da je u pitanju vlast u ovom delu šumskog pojasa. To je okršaj među bandama koje se bore za svoje krijumčarsko mesto.

01:23

SUKOB MIGRANATA ZA PREVLAST, JEDNO LICE USMRTLJENO! Kurir na licu mesta: Meštani se žale, OVE ZVUKOVE ČUJU U KASNIM SATIMA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

MIGRANTI NALAZE ORUŽJE KOD NAŠIH GRAĐANA! Stručnjaci o vatrenom obračunu: Meštani se plaše za život, to su ratnici iz Sirije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja