OVO SU BATINAŠI KOJI SU UBILI VETERINARA! Važe za lokalne huligane, jedan se hvalio da je navijač Partizana (FOTO)
Foto: Facebook

UŽAS

OVO SU BATINAŠI KOJI SU UBILI VETERINARA! Važe za lokalne huligane, jedan se hvalio da je navijač Partizana (FOTO)

Crna Hronika -

Boris Dražić (44), omiljeni vetertinar iz Bogatića, preminuo je juče u bolnici u Beogradu od posledica povreda zadobijenih u petak kada su njega i njegovog rođaka napala trojica mladića u lokalnom kafiću.

Prema saznanjima Kurira, uhapšeni su D. D. (20), B. S. (22) i L. Đ. (18), svi od ranije poznati policiji. D.D. inače se hvali da je strastveni navijač Partizana, a prema rečima meštana Bogatića u pitanju su "lokalni huligani"

Napadač L.Đ.
Napadač L.Đ.foto: Facebook

- Veterinar i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da oni krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih. Te mladiće svi znamo kao lokalne huligane - priča izvor.

Osumnjičeni D. D.

1 / 3 Foto: Facebook

Boris je, kako saznajemo, primetio da su sva mladića krenula ka njegovom rođaku i pokušao je da uh radvoji i spreči sukob.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Tada je iz kafića istrčao tehničar koji je uspeo maltene da ga oživi, da mu vrate puls - kaže izvor i dodaje da je Boris prvo odvezen u šabačku bolnicu odakle je transportovan za Beograd gde je juče preminuo.

Ubijeni Boris Dražić
Ubijeni Boris Dražićfoto: Printscreen/Facebook

Hir

Meštani sa kojima smo razgovarali ubeđeni su da je veterinar izgubio život zbog nečijeg hira.

- To su klinci koji se odavno bave nelegalnim poslovima, to je za njih bila svakodnevnica, a divnog čoveka je koštala života. Ubijen je zbog nečijeg hira - kaže nam meštanin.

Kako se priča u Bogatiću, treći uhapšeni B. S. nije iz tog mesta.

- Čuli smo da je došao tu kod nekoga u goste - kaže nam sagovornik.

Kurir došao u posed fotografija s uviđaja

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook/Pokrenimo Mačvu

Prema rečima predsednika opštine Bogatić Milana Damnjanovića, svi su u Bogatiću i okolini mnogo voleli veterinara Borisa.

- Boris je bio mladi stručnjak, ugledni veterinar i direktor Veterinarske stanice koji je odgovorno i posvećeno radio svoj posao, pre svega, dobar čovek, omiljen u kolektivu i među građanima, običnim narodom. Lokalna samouprava je imala uspostavljenu izvanrednu saradnju, takođe kao i građani, jer je u pitanju osoba koja je uvek na usluzi, želi da pomogne, a naročito je poznat je po lečenju kućnih ljubimaca. Trenutno smo svi zajedno, kao lokalna zajednica utučeni jer smo izgubili vrednog i predobro čoveka - rekao je Damnjanović za Kurir.

Kurir.rs/D.A.

Bonus video:

01:27

NASILNICI SE NE PLAŠE KAZNE? Advokat: To su uglavnom patološki slučajevi koji ne razmišljaju o posledicama! NAVELA JEZIV PRIMER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track