"VIDIMO SE, SAD DALEKO SMO, AL..." Bolna poruka Igora Jurića na godišnjicu ubistva ćerke Tijane (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/Facebook

TUGA

"VIDIMO SE, SAD DALEKO SMO, AL..." Bolna poruka Igora Jurića na godišnjicu ubistva ćerke Tijane (FOTO)

Crna Hronika -

Igor Jurić, otac Tijane Jurić (15) kojoj je mesar Dragan Đurić iz Surčina oduzeo život na današnji dan pre devet godina u naselju Bajmok, bolnom porukom oglasio se na današnji dan na društvenoj mreži.

"Ma vidimo se mi, vidimo se! Sad daleko smo al jedno kroz drugo živimo se", reči su pesme koje je objavio uz Tijaninu fotografiju iz detinjstva.

Napisao je i: "Devet dugih godina...", a video objavu možete videti OVDE.

Tijana Jurić
foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, u noći između 25. i 26. jula 2014. godine nestala je 15-godišnja devojčica iz Subotice, Tijana Jurić. Njen nestanak potresao je i na noge digao celu Srbiju. Nažalost, potraga je imala tragičan kraj, jer je 7. avgusta Tijanino telo pronađeno na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Za Tijanino ubistvo na 40 godina zatvora osuđen je mesar Dragan Đurić iz beogradskog naselja Surčin. Monstrum je priznao zločin i policiju odveo do mesta na kojem je sakrio žrtvu.

Uhapšen je u svojoj mesari u Surčinu, gde je potpuno mirno sekao meso i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. Nije pokazao kajanje. Mada je mesar isprva poricao otmicu, nakon što je pao na poligrafskom testiranju, odlučio je da prizna i detaljno opiše zločin.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track