SRBIN PRAVIO SAČEKUŠE ISPRED KLADIONICE U FIRENCI I KRAO: Pesničio žrtve i otimao im torbice, lokalnoj policiji je odavno poznat!
Foto: Shutterstock

Italija

SRBIN PRAVIO SAČEKUŠE ISPRED KLADIONICE U FIRENCI I KRAO: Pesničio žrtve i otimao im torbice, lokalnoj policiji je odavno poznat!

Crna Hronika -

Policija je u Firenci uhapsila državljanina Srbije (24) zbog sumnje da je ispred jedne kladionice pretukao i opljačkao dva muškarca!

Kako prenosi italijanski portal La Nacionale, dve pljačke su se desile u noći između utorka i srede.

- Policija je uhapsila Srbina koji već neko vreme boravi u Firenci i već je poznat lokalnim policajcima - navode oni.

U utorak kasno uveče, mladić je stajao u blizini kladionice "Hipodom" i napao je dve osobe koje su bile gosti kladionice.

- Rekonstrukcija je pokazala da je srpski državljanin imao razrađenu šemu "rada". Sačekao je žrtve ispred kladionice, a zatim ih udario pesnicom u lice kako bi ih onemogućio da se brane dok im otima torbice - navode italijanski mediji.

Kako dalje navode, u prvom slučaju, nakon što je napao žrtvu, lopov je pokušao da se domogne torbice, ali nije uspeo. Nekoliko minuta kasnije, nasrnuo je na drugu žrtvu.

- Prvo je napao izabranu žrtvu, a zatim mu je uzeo ranac i pobegao. Pljačkaša, do kojeg je odmah stiglo obezbeđenje kladionice koje je prisustvovalo ovom napadu, zaustavili su karabinjeri koji su brzo stigli na lice mesta - objasnili su. Srbin je tada, kada je uhvaćen, pokušao više puta da udari karabinjere koji su došli da ga uhapse.

- Na kraju drame, policajci su uspeli da ga savladaju i da mu stave lisice - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track