SAHRANJENA DEVOJČICA (15) POGINULA NA PRUZI SMRTI U VRČINU: Najmiliji u suzama ispratili ćerku, sestru, drugaricu...
Foto: Privatna arhiva, Kurir

tužna povorka

SAHRANJENA DEVOJČICA (15) POGINULA NA PRUZI SMRTI U VRČINU: Najmiliji u suzama ispratili ćerku, sestru, drugaricu...

Crna Hronika -

Tinejdžerka A. B. (15), devojčica koja je poginula sa drugom Vukom G. (18) u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u beogradskom naselju Vrčin, kad je na njihov automobil naletela lokomotiva, sahranjena je danas na lokalnom grublju.

Tužna povorka prijatelja, drugara i meštana ovog beogradskog naselja krenula je u 12:30 časova ka grobnom mestu gde je beli kovčeg sa telom tinejdžerke ostavljen na večni počinak.

Vrčin, poginuli mladić i devojka, pruga, blur devojčice
foto: Privatna arhiva

Sahrani je prisustvovala njena poradica, majka, otac, brat i očuh, kao i prijatelji iz škole, njeni nastavnici, direktor škole, komšije...

Podsetimo, nesreća se desila u ponedeljak oko ponoći. Troje drugara otišli su samo da se provozaju jer je Vuk nedavno položio vožnju. On je stradao malo posle svog osamnaestog rođendana, dok je devojčica (15) tek upisala srednju školu.

Vrčin, poginuli mladić i devojka, pruga
foto: Kurir

Prema rečima očevidaca, posle nesreće čuli su zapomaganje povređene devojke.

- Čuo se jak udarac, a onda i ženski jauci. Devojčica koja je sedela pozadi vikala je : "Pomozite mi" - ispričali su očevici i dodali da je mladić za volanom "pežoa" bio živ nekoliko trenutaka.

- Disao je, ali je ubrzo izdahnuo - ispričali su šokirani Vrčinci i dodali da devojku koja je sedela na mestu suvozača u prvi mah nisu ni videli.

- Malo kasnije smo je videli ispod tela vozača. Nije joj bilo spasa - ispričali su.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja