ČOVEK IZGOREO, JEZIV PRIZOR KAMIONA IZBLIZA: Novi detalji nesreće kod Subotice, sumnja se da je vozač URADIO OVO pre sudara (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

stravična nesreća

ČOVEK IZGOREO, JEZIV PRIZOR KAMIONA IZBLIZA: Novi detalji nesreće kod Subotice, sumnja se da je vozač URADIO OVO pre sudara (FOTO)

Crna Hronika -

Jedna osoba je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Subotica–Bajmok, kod isključenja za Tavankut, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Subotici. Do udesa je došlo oko 16 sati i 50 minuta kada su se direktno sudarili kamion zagrebačkih registarskih oznaka i automobil somborskih registracija, nakon čega se kamion zapalio.

Kako se navodi na 192_rs, vozilo somborskih oznaka prešlo je na suprotnu stranu puta iz za sada nepoznatih razloga i udarilo u kamion zagrebačkih oznaka.

Od siline sudara, oba vozila su se zapalila, a vozač putničkog automobila je izgubio život u požaru. Vozač teretnjaka je kolima Hitne pomoći prevezen u subotičku bolnicu. Kako je RTS-u potvrđeno u toj zdravstvenoj ustanovi, vozač kamiona je zbrinut na Urgentnom odelenju i ima lakše telesne povrede.

Na Instagram stranici "192_rs" objavljeni su strašni prizori nakon jezive nesreće kod Tavankut.

Upozoravamo da je fotografija uznemirujuća:

Saobraćaj na putu Subotica–Bajmok je u prekidu, a vozila se preusmeravaju na alternativne pravce.

Kurir.rs/Telegraf/192_rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track