ZLA KOB PORODICE IZ BAČKE PALANKE: Deda i unuk (13) preminuli u razmaku od samo 9 dana i to obojica od STRUJNOG UDARA
Foto: Facebook

TUGA!

ZLA KOB PORODICE IZ BAČKE PALANKE: Deda i unuk (13) preminuli u razmaku od samo 9 dana i to obojica od STRUJNOG UDARA

Crna Hronika -

Porodica maloletnog dečaka (13) koji je nastradao sinoć u Bačkoj Palanci od posledica strujnog udara, pre nešto više od nedelju dana izgubila je još jednog člana tokom olujnog nevremena, na isti način.

Tragedija se dogodila zbog strujnih kablova pod naponom, koji su visili na kući, a prema nezvaničnuim informacijama dete se uhvatilo za kablove i tada je došlo do tragedije.

Bačka Palanka, strujni udar, tragedija
foto: Facebook

U toku nevremena nastalog usled superćelijske oluje 22. jula, poginuo je Z. Ž. (66), inače deda mališana.

- On je pokušao da skloni strujni kabel koji je pao u dvorište njegove kuće i poginuo je na licu mesta od strujnog udara - preneli su lokalni mediji ranije.

Inače, meštani Bačke Palanke navode i da se nesreća dogodila u blizini škole, kao i da oni godinama ukazuju gradskoj vlasti da na biše mesta postoji isti i slični problemi.

- Deca iz svih okolnih ulica se igraju danima u toj ulici, trče i jure se. Međutim, velika opasnost vreba od drveća i kablova koji su popadali nakon velikog nevremena popadalo po zemlji, a kablovi od struje su svuda po putu - kaže košinica za Kurir i dodaje:

- Deca su se i sinoć jurila u igri i, kako smo čuli, do nesreće je došlo u dečjoj nepažnji. Igrali su se, navodno, ko sme da uhvati kabl od struje, poginuli dečak je to uradio i struja je počela da ga drma. Tresao se, jer je verovatno uhvatio kabl pod visokim naponom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track