OVO JE VILA MIĆE MEGATRENDA U KOJOJ ČUVA ZLATNE POLUGE: Jovanović ima neviđene mere obezbeđenja, tu su i 3 KRVOLOČNA PSA (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

OVO JE VILA MIĆE MEGATRENDA U KOJOJ ČUVA ZLATNE POLUGE: Jovanović ima neviđene mere obezbeđenja, tu su i 3 KRVOLOČNA PSA (FOTO)

Crna Hronika -

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend" juče je prijavio da je opljačkan i da mu je odneto nekoliko kilograma zlatnih poluga iz vile koja je opasana velikim zidinama, pod budnim okom obezbeđenja, ali i video nadzora koji se nalazi na svakom ćošku kuće!

Pored svega toga, kako saznajemo, on ima i krvoločne pse u dvorištu, pa se njegove komšje čude kako je neko uopšte mogao da ga opljačka pored svih tih sigurnosnih mera.

Podsetimo, kako je Kurir ekskluzivno objavio, Jovanović je prijavio krađu četiri kilograma zlata. On je u kratkom razgovoru za Kurir potvrdio da se krađa dogodila, navodeći da "nije ništa strašno" i da upravo ulazi u avion. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se ovim povodom, a u saopštenju su naveli "da su policijski službenici povodom podnete prijave na terenu, da izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj".

bogato zganje miće jovanovića na senjaku
bogato zganje miće jovanovića na senjakufoto: Zorana Jevtić

Stanovnici beogradskog naselja Senjak za Kurir su rekli da su Jovanovića videli ispred svoje vile.

- Došao je kući i bio je ispred kapije, nije mogao da uđe, pa je vikao na čuvare da se ubrzaju - kažu oni i dodaju da im je neverovatno da se bilo ko uopšte i usudio da ga pokuša da ga opljačka, a kamoli da to sprovede u delo.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

- Pomalo je neverovatno da se neko usudio da ga opljačka jer on pored obezbeđenja, tri krvoločna pasa, ima i toliku organizaciju i celo zdanje je pokriveno kamerama, ni muva ne može da im prođe bez znanja.

Kako dalje navode, oni sumnjaju da je Jovanovića mogao da opljačka neko "iznutra", odnosno neko ko može da uđe u tu kuću.

Takođe, oni su naveli, da je ranije u ulici bilo još nekoliko pljački.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track