POTUKLI SE RADNICI U NIŠKOM VODOVODU: Jedan hitno prebačen u bolnicu, motiv tuče se istražuje
Foto: Nemanja Nikolić

POTUKLI SE RADNICI U NIŠKOM VODOVODU: Jedan hitno prebačen u bolnicu, motiv tuče se istražuje

Crna Hronika -

Radnik JKP Naisus star 48 godina zadobio je prelom lakatne kosti u tuči koja se desila jutros oko 8 sati u prostorijama ovog niškog komunalnog preduzeća. Prema nezvaničnim informacijma, potukla su se dvojica zaposlenih u ovom niškom komunalnom preduzeću koje se bavi vodosnabdevanjem Nišlija, a intervenisali su i Hitna pomoć i niška policija. Motiv sukoba iće utvrđen predistražnim radnjama koje je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Povređeni čovek je nakon incidenta sanitetom niške Hitne pomoći prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde je podvrgnut dijagnostičkim pregledima.

- Pacijent je zadobio je prelom leve lakatne kosti i površinsku povredu desnog uva. Upućen je ortopedu i ORL lekaru – rečeno je u UKC Niš.

U niškoj policiji je potvrđeno da im je prijavljena tuča između dva lica i da je upućena patrola. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu je rečeno da se utvrđuje šta se desilo i da je naloženo prikupljanje obaveštenja kako bi se događaj kvalifikovao.

- Obavešteni smo da je došlo do tuče, dežurni tužilac je naložio lekarski pregled povređenog, kao i uzimanje izjava od aktera događaja nakon čega će događaj biti pravno kvalifikovan – kaže portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević, piše Blic.

Direktorka JKP „Naisus“ Tamara Milić koju smo pozvali, nije želela da komentariše događaj.

- Nemam komentar - rekla je ona.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track