OVO JE KAZNA ZA TINEJDŽERA KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU (15) NA PEŠAČKOM PRELAZU? Tužilaštvo najavilo žalbu za presudu (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

OVO JE KAZNA ZA TINEJDŽERA KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU (15) NA PEŠAČKOM PRELAZU? Tužilaštvo najavilo žalbu za presudu (VIDEO)

Crna Hronika -

Osamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara osuđen je na dve godine maloletničkog zatvora jer je automobilom na pešačkom prelazu u naselju Mur usmrtio 15-godišnju devojčicu.

On je pri izvršenju krivičnog dela bio maloletan, a Tužilaštvo je najavilo žalbu na presudu.

Podsetimo, osuđeni mladić je 12. decembra prošle godine upravljajući "Golfom" sa probnom vozačkom dozvolom udario devojčicu koja je zbog povreda ubrzo i preminula.

00:28

OVO JE KAZNA ZA 18-GODIŠNJAKA KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU (15) NA PEŠAČKOM PRELAZU? Tužilaštvo najavilo žalbu za presudu

Odmah je priveden i momak iz Novog Pazara za kojeg se sumnja da je kombijem prešao preko tela devojčice, a potom pobegao sa lica mesta bez da joj pruži pomoć.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track