POZNATO STANJE JOVANA KOJI JE PREŽIVEO MASAKR, PA IMAO UDES: Mladić smešten u smederevsku bolnicu, čeka ga operacija ruke!
Foto: Petar Aleksić

imao nesreću sinoć

POZNATO STANJE JOVANA KOJI JE PREŽIVEO MASAKR, PA IMAO UDES: Mladić smešten u smederevsku bolnicu, čeka ga operacija ruke!

Crna Hronika -

Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja kod Smedereva koji je jedva preživeo maskar pre tri meseca koji je počinio pomahnitali U. B. (21) iz Dubone nalazi se u smederevskoj bolnici, saznaje Kurir.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u Urgentni centar u Beograd, dok je suvozač, takođe zadobio teške telesne povrede.

povređeni jovan ranković
povređeni jovan rankovićfoto: Petar Aleksić

- Ranković je u trenutku udesa bio na zadnjem sedištu vozila koje je iz za sada nepoznatog razloga sleteo s puta. On je tom prilikom zadobio lake telesne povrede i opet je povredio ruku u kojoj ima šipke - kaže izvor i dodaje:

- Njegova povreda nakon maskara je ozbiljna i sada je opet opovredio i moraće na operaciju. On ej svestan i komunikativan i nalazi se u smederevskoj bolnici. Takođe, u udesu je zadobio i prelom rebra.

Pa da podsetimo, Ranković je tog 4. maja teško ranjen sa četri metka kada je na njega pucao U. B. Mesec dana su lekari u Beogradu vodili bitku za njegov život, a on je nakon jednomesečnog pomena žrtvama za Kurir ispričao kako je uspeo da pobegne preživi maskar. Između ostalog naveo je da ga je beli duks koji je imao te večeri kod spomenika u Malom Orašju odao i da se ubica nakon što ga je ranio, vratio da ga overi, ali se on pravio mrtav i trpeo bol kako bi preživeo.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track