PREŽIVEO MASAKR, SAD MU SE BORE ZA ŽIVOT: Pored Jovana u udesu povređen i mladić koji je ranjen u rafalnoj paljbi ubice FOTO
Foto: Petar Aleksić, Instagram/192_rs, Privatna Arhiva

PREŽIVEO MASAKR, SAD MU SE BORE ZA ŽIVOT: Pored Jovana u udesu povređen i mladić koji je ranjen u rafalnoj paljbi ubice FOTO

Crna Hronika -

Pored Jovana Rankovića (21) iz Malog Orašja kod Smedereva koji je preživeo pre tri meseca masakr koji je počinio U. B. (21) iz Dubone kod Mladenovca, prekjuče je u stravičnom udesu koji je doživeo s njim u kolima bio i N. M. (17) koji je, takođe bio povređen u krvavom piru.

Podsetimo, nesreća se dogodila u sredu oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u Urgentni centar u Beograd, dok je suvozač, takođe zadobio teške telesne povrede.

jeziva slika udesa
jeziva slika udesafoto: Instagram/192_rs

- N. M. je vozio auto i iz za sada nepoznatog razloga na delu puta gde je blaga krivina proklizao je, i nastavio pravo. Tada je direktno udario u betonsku banderu koju nije uspeo da izbegne - kaže sagovornik Kurir i dodaje:

- Bandera se od siline udarca skoro prepolovila, pa je ispalo kao da su kola okružila banderu. Iz kola su odmah izašli suvozač i Ranković, povređeni, ali ipak živi. Dok je N .M. koji je bio ranjen u stomak pre tri meseca, ostao nepomično da sedi za volanom. Krv mu je šikljala na sve strane, ali je delovao kao da nije ni svestan.

preživeo masakr pre tri meseca, sad imao udes
preživeo masakr pre tri meseca, sad imao udesfoto: Petar Aleksić

Kako dalje navodi naš sagovornik, mladići su odmah pozvali policiju, Hitnu pomoć, ali i svoju porodicu.

- Bili su vodno uplašeni zbog udesa do kog je došla najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Ranković je u udesu ponovo povredio ruku u koju je ranjen i na kojoj ima šipke, pa ga čeka operacija, a slomio je i rebro pa se nalazi u smederevskoj bolnici - kaže izvor i dodaje:

- Suvozač je ugruvan, ai ima određene probleme s kukom pa se i njegove povrede vode kao teške telesne. N. M. je nažalost, teško povređen nakon što se zakucao u banderu i trenutno se nalazi u komi, gde je napukla karlica i on je u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako dalje navodi naš sagovornik, mladići koji su preživeli masakr pre tri meseca pokušavaju da nekako nastave život.

osumnjičeni u.b. i spomenik gde su bili okupljeni drugari
osumnjičeni u.b. i spomenik gde su bili okupljeni drugarifoto: Petar Aleksić, Printscreen, Privatna arhiva

- Svašta su ta deca preživela, i nekako pokušavaju da nastave život dalje iako je to u neku ruku nemoguće da se prave da se ništa nije dogodilo. N. M. je pre 15 dana bio i na svadbi kod rođake, šta će deca moraju da nastave život, a sada je pitanje da li će preživeti - kažu meštani Malog Orašja.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track