PRVI SNIMCI S MESTA PUCNJAVE U KAFIĆU, 1 UBIJEN, 16 MLADIH RANJENO: Teški prizori noćnog horora u Prištini (FOTO, VIDEO)
Foto: screenshot Twitter, Facebook/IndeksOnline

Pucnjavi je prethodila svađa između dve grupe mladića

PRVI SNIMCI S MESTA PUCNJAVE U KAFIĆU, 1 UBIJEN, 16 MLADIH RANJENO: Teški prizori noćnog horora u Prištini (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

U pucnjavi koja se dogodila u kafiću "Bon Vivant" u Prištini ranjeno je 16 mlađih ljudi, prenosi Koha a prema najnovijim informacijama, muškarac (39) koji je ranjen u toj pucnjavi, i koji se borio za život u međuvremenu je podlegao povredama.

Pucnjavi je prethodila svađa između dve grupe mladića.

Priština, kosovska policija, pucnjava
foto: screenshot Facebook

Nekoliko njih je povređeno od vatrenih zrna, dok su ostali zadobili povrede od krhotina stakla zbog lomljave koja je nastala kao posledica pucnjave.

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u kafiću u centru Prištine povređeno je 16 osoba, od kojih četvoro iz vatrenog oružja.

Povređeno ih čak 20?

Međutim, prema informacijama koje su potom usledile navode se i druge brojke pa se kaže da je u stvari ukupno povređeno 20 ljudi koji su se zatekli u kafiću tako što su tri muškarca ranjena u pucnjavi a ostalih 17 ljudi, među kojima su još tri muškarca i 14 žena, povređeno je od srče u lomljavi stakla.

1 / 5 Foto: screenshot Twitter

Povređeni su upućeni na lečenje, dok policija, kako se navodi u saopštenju, nastavlja rad na ostalim operativno-istražnim radnjama.

"Trenutno su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umešani u ovaj slučaj, a radi se i na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih", navode iz policije.

Direktor Urgentnog centra Naser Silja prethodno je potvrdio da je jedan od povređenih u životnoj opasnosti.

Međutim taj muškarac, Kastriot Ramadani, u međuvremenu je preminuo i to od povreda zadobijenih u sinoćnoj pucnjavi u prištinskom kafiću "Bon Vivant", prenosi Gazeta ekspres.

Lekar Šaćir Uka sa Klinike za intenzivnu negu, potvrdio je da je reč o muškarcu starom 39 godina.

"Jedan od povređenih sinoć je preminuo. Reč je o muškarcu starom 39 godina. Bio je na intenzivnoj nezi, imao je hiruršku intervenciju, ali je zbog teških povreda, nažalost, preminuo jutros", rekao je Uka.

"Imamo ukupno 16 povređenih, od toga sedam vatrenim oružjem, a 10 sa drugim povredama od polomljenog stakla ili inventara. Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen.

Priština, pucnjava
foto: screenshot Facebook

Ostalima je stanje stabilno. Starost pacijenata kreće se od 20 do 39 godina" izjavio je Silja za Reporteri.

Kurir.rs/Koha/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track