5 JEZIVIH ČINJENICA O MASOVNOM UBICI: Mračna i bizarna prošlost monstruma iz Mladenovca! ŠOK DETALJI IZ NJEGOVOG ŽIVOTA
Foto: Petar Aleksić, Printscreen, Privatna arhiva

tri meseca od krvoprolića

5 JEZIVIH ČINJENICA O MASOVNOM UBICI: Mračna i bizarna prošlost monstruma iz Mladenovca! ŠOK DETALJI IZ NJEGOVOG ŽIVOTA

Crna Hronika -

Mladić U. B. (21) iz sela Dubona kod Mladenovca 4. maja počinio je masovno ubistvo u svom, ali u susednom selu Malo Orašje. On je kobne večeri hicima iz kalašnjikova ubio devetoro mladih ljudi, a njih 13 rani, a ni jednu žrtvu nije poznavao.

U. B. je uhapšen nekoliko sati kasnije, posle policijske potere, 5. maja ujutru u kokošinjcu na imanju svog ujaka u okolini Kragujevca. Porodice žrtava, ali i svi meštani dva sela kod Mladenovca i Smedereva već tri meseca se pitaju zbog čega je U. B. potegao oružje i pobio tolike ljude.

masovni ubica u.b.
masovni ubica u.b.foto: Privatna Arhiva, Petar Aleksić

- On se od hapšenja nalazi u pritvoru u Smederevu. Nakratko je bio prebačen u Specijalnu zatvorku bolnicu u Beogradu radi psihijatrijskog veštačenja, ali je potom vraćen u smederevski pritvor. Čim je vraćen on je ponovo ispoljio agresiju. Naime, napao je svog cimera iz ćelije i nalupao mu šamare jer mu je, navodno, smetalo to što pritvorenij hrče - kaže izvor.

Da U. B. ima lošu narav njegovi susedi primećivali su i ranije, a kako su posle nezapamćenog zločina za koji se tereti ovaj mladić pričali za Kurir, imao je problema sa policijom, ali i meštanima.

hapšenje masovnog ubice u. b.
hapšenje masovnog ubice u. b.foto: J.V.

- On je ranije ubijao pse po selu, vezivao ih i ubijao ih. Ne znamo zašto je zlostavljao životinje, ali nama je to bilo neshvatljivo. Videlo se da dečko nije normalan - ispričali su ranije meštani sela Dubona.

Prema njihovim rečima U. B. je bio bahat i nasilan. - Divljao je motorom po selu, a jednom je pretio da će da nas pogazi. Tukao se sa mladićima, a jednom je izudarao dedu od 70 godina, komšiju. Čovek je tada imao masince ispod oka - ispričali su meštani.

Kako je Kurir ranije pisao, osumnjičeni za težak zločin i ranije je hapšen.

- Jednom je hapšen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Naime, motorom je oborio policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Hapšen je i zbog krađe i nasilničkog ponašanja - podsetio je izvor i dodao da uprkos hapšenjima i krivičnim prijava on nije bio osuđivan.

družio se i sa rijaliti učesnikom nikolom
družio se i sa rijaliti učesnikom nikolom foto: Instagram

Da je U. B. voleo da glumi kriminalca, pokazuju i njegove objave na društvenim mrežama. Tako je jednom okačio video snimak na kom se vidi kako se samo u šorcu usred zime kupa u nekom jezeru okovanom ledom i snegom, imitirajući Kristijana Golubovića, osuđivanog kriminalca iz devedesetih koji je u međuvremenu postao rijaliti učesnik. Na tu objavu je i tagova Kristijana.

Osim što je voleoe da glumi kriminalca, voleo je i da se druži sa ljudima koji su učestvovali u rijalitijima. Jedan od najboljih drugova mu je bio Nikola Đorđević, bivši "Zadrugar", a posle hapšenja isplivale su slike U. B. sa starletom Deniz Dejm, kontroverznom učesnicom rijalitija.

orgijao sa učesnicom rijalitija
orgijao sa učesnicom rijalitijafoto: Ana Paunković, Petar Aleksić, Printscreen, Ilustracija

- Orgijala sam sa njim i Filipom Carem tu noć, bila sam pijana i pod velikom dozom narokotika. Ničeg se ne sećam i ne mogu više ništa da komentarišem. Potresena sam zločinom - rekla je Deniz medijima nakon što su slike procurile u javnost.

Pored svega ovoga, U. B. je očigledno bio fasciniran i oružjem. Policija je posle njegovog hapšenja, u vikendici u selu Šepšin u kojoj je osumnjičeni ubica živeo neko vreme, pronašla čitav arsenal.

1. Bio hapšen 2. Ubijao pse 3. Orgijao sa starletom 4. Glumio Kristijana Golubovića 5. Sakupljao oružje i municiju

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track