BRAT STRADALOG DEJANA OČAJAN: Od mog brata ostao samo pepeo! Da li je ovo neko prokletstvo? I otac nam je poginuo preko mosta
Foto: Privatna Arhiva

izgoreo u automobilu

BRAT STRADALOG DEJANA OČAJAN: Od mog brata ostao samo pepeo! Da li je ovo neko prokletstvo? I otac nam je poginuo preko mosta

Crna Hronika -

Velika tuga zadesila je porodicu nastradalog Dejan P. iz Klokočevca čije je telo pronađeno u izgorelom automobilu jutros oko 05.30 časova.

- Ovo je jako dobra porodica. Šta je to što je moglo da se dogodi i da se kola toliko puta prevrnu i da Dejan nastrada na ovakav način da ostane od njega samo pepeo i to pred kućom, ovo je katastrofa - zbunjeni su i potreseni meštani Klokočevca.

- Mog brata više nema. Ostala je snajka sa četvoro male dece. Oca deci da nadoknadmo ne možemo, ali trudiću se da im ništa ne zafali - kroz plač priča za Informer, Zlatko P. rođeni brat nastradalog Dejana i dodaje da im je i otac nastradao preko mosta prema salašu kada je upao u reku.

- Da li je ovo neko prokletstvo? I otac nam je nastradao preko mosta prema salašu kada je upao u reku i udavio se, imao je epilepsiju. Dejan se plašio i zato nije preko mosta i ovoga puta smeo noću da ide pešice - kaže Zlatko.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

Za nesrećnu suprugu Slađanu P. (28) ne postoje reči utehe.

- Ne znam taj dan me čudna jeza podilazila. Nervoza, nekako sam čudan predosećaj imala. Danima mi je u poslednje vreme pričao da ga proganjaju misli o ocu i kroz snove da mu dolazi. Kada su mi javili znala sam da se nešto loše dogodilo. Krenula sam i došla do Nive imala sam šta da vidim. Od mog muža je ostao samo pepeo - rekla je Slađana.

Kako kaže, sa četvoro male dece ne zna kako će dalje.

- Ta slika će mi ostati za ceo život. Nisam želela da se radi obdukcija nema razloga. Rekao mi je poslednje tog dana kada smo se čuli da kola nemaju svetla i da svetli mobilnim telefonom dok vozi jer preko mosta peške nije hteo da krene, nije me poslušao. Danas nam najmlađa ćerkica puno osam meseci. Nastariji Stefan ima samo 9 godina. Imamo još dva mala sina, kako ću dalje - jeca neutešna supruga Slađana.

Šta se zaista dogodilo i kako je došlo do paljenja automobila u kojem je izgoreo Dejan P. iz Klokočevca znaće se nakon detaljne istrage.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track