RODITELJI UBIJENE NOE IZAŠLI SA SASLUŠANJA POGNUTE GLAVE: Nemamo šta da kažemo, ne znamo ništa novo
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TikTok

zločin u beogradu

RODITELJI UBIJENE NOE IZAŠLI SA SASLUŠANJA POGNUTE GLAVE: Nemamo šta da kažemo, ne znamo ništa novo

Crna Hronika -

Saslušanje roditelja Tiktokerke Noe Milivojev (18) koja je brutalno ubijena pre mesec dana upravo je završeno u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon sat i po vremena, Noini roditelji izašli su pognute glave iz Palate pravde.

- Verujte ništa novo nismo saznali - kratko su za Kurir rekli roditelji nakon saslušanja.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Noa Milivojev, podsetimo, poslednji put se sa majkom čula 17. juna i od tada joj se izgubio svaki trag. Njeno telo, pronađeno je 7. jula u stanu u centru Beograda koji je iznajmljivao njen dečko, Ognjen D., IT stručnjak koji je istog dana uhapšen. Istražitelji su u stanu zatekli ostatke nestale Noe, raskomadane i spakovane u plastične kutije i potopljene u kiselinu.

- Roditelji su se pridružili krivičnom gonjenju osumnjičenog Ognjena D. Oni nisu očevici, već su ispitivani o svemu što znaju o odnosu Noe Milivojev i osumnjičenog Ognjena D. - objašnjava sagovornik Kurira.

Pre roditelja ubijene tiktokerke, iskaz u tužilaštvu je dala i njena bivša cimerka, Ana Marija P. - dodaje sagovornik Kurira.

Osumnjičeni Ognjen D.
Osumnjičeni Ognjen D.foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Kako je Kurir pisao, Ana Marija je ranije ispričala da je na dan kada je Noa nestala, trebalo da izađu u noćni klub, ali da joj se nije javljala na telefon.

O njenoj sudbini ništa se nije znalo, sve dok policija 7. jula nije upala u stan IT stručnjaka. Prema nezvaičnim informacijama, on je policajcima odmah priznao da je ubio i raskomadao, ali se kasnije na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem. Posle saslušanja, određen mu je pritvor, koji je nedavno produžen za još 30 dana.

Ognjen D. koji je, kako je Kurir pisao, imao tri registrovane firme na svoje ime, sumnjiči se za teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna kazna zatavora.

- On bi uskoro trebalo da bude prebačen na psihijatrijsko veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme ubistva - objašnjava sagovornik Kurira.

Kurir.rs/ B. T.- J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track