OVO JE MLADIĆ KOJI JE PRED DEVOJKOM PUCAO SEBI U GLAVU U BORČI: "Već sam je jednom videla da plače, ovo je bio drugi put"
Foto: Printscreen/Društvene mreže

HOROR!

OVO JE MLADIĆ KOJI JE PRED DEVOJKOM PUCAO SEBI U GLAVU U BORČI: "Već sam je jednom videla da plače, ovo je bio drugi put"

Crna Hronika -

Mladić M.S. (23) nakon svađe sa devojkom pucao je sebi u glavu u njenom stanu u beogradskom naselju Borča. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije za Kurir kažu da su scene posle pucnjave bile strašne.

- Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dečija igra. Kad mi je komšije rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila boga da ona divna devojka dobro - kaže nam komšinica.

Borča, pucnjava
foto: Printscreen/Društvene mreže

Sve se, da podsetimo, odigralo u stanu u kojem živi njegova devojka. Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

- Kad sam izašla videla sam krv ispred vrana na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su deca. Niko ovako ne bi trebalo da završi - kaže naša sagovornica.

Prema njenim rečima, nije sigurna koliko su dugo u vezi, ali svakako su ga viđali proteklih meseci.

- Čulo se da je turbulentno, jednom sam je videla uplakanu, ko zna koliko je puta takva bila, a evo sad i drugi - kaže komšinica i objašnjava da je devojka sve vreme bila pored nosila i plakala dok su njega iznosili.

Mladić se inače nalazi na Urgentnom centru, u teškom stanju i lekari mu se bore za život.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track