"BIO SI JEDAN OD NAŠIH GLAVNIH ADUTA, BRATE DOBRI": Bolni oproštaji od mladića koji je pucao sebi u glavu pred devojkom!
Foto: Printskrin/Facebook

tragedija u borči

"BIO SI JEDAN OD NAŠIH GLAVNIH ADUTA, BRATE DOBRI": Bolni oproštaji od mladića koji je pucao sebi u glavu pred devojkom!

Crna Hronika -

M.S. (22) koji je pucao sebi u glavu u utorak stanu u Borči, preminuo je od posledica zadobijenih povreda u Urgentnom centru dva dana kasnije. On je oroz povukao pred svojom devojkom u čijem su stanu bili, a njegova porodica, prijatelji i saigrači oprostili su se od njega na najemotivniji način.

- Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo da je preminuo sin, brat, bratanac, unuk... - napisala je u oproštaju njegova porodica koja je istakla i da će sahrana biti obavljena sutra na groblju Lešće.

Borča, pucnjava
foto: Printscreen/Društvene mreže

M.S. je, inače, bio reprezentativac u ragbiju, a njegov klub, kao i ragbi liga, ostavili su oproštajnu poruku za njega.

- Sa velikim žaljenjem obaveštavamo da nas je danas napustio naš igrač i reprezentativac. On je za Partizan 1953 odigrao 40 utakmica i bio jedan od glavnih aduta našeg kluba koji je kroz mlađe kategorije došao do seniorskog tima i postao standardni prvotimac - napisali su iz ovog ragbi kluba i dodali:

- Ovim putem svi igrači i uprava kluba izjavljuju saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru brate naš dobri.

Isto je uradila i ragbi liga.

- Tužan dan za Ragbi ligu, mlada srpska zvezda u nastajanju je nažalost preminuo. Prethodnog leta je pomogao Srbiji da stekne promociju u Evropsku A ligu i mnogo sezona uživao sa svojim matičnim klubom Partizan gde je kroz njihovu akademiju izleteo na scenu, mislima smo uz njegovu porodicu - napisali su.

Mihajlo Stojiljković
foto: Printskrin/Facebook

Devojka koja je u kobnom trenutku bila sa njim je u petak na društvenoj mreži objavila video snimak na kom su njih dvoje uz poruku:"Volim te najbezuslovnije do kraja ovog života, a u sledećem ćemo se opet naći".

Podsetimo, mladić je nakon svađe sa devojkom pucao sebi u glavu. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije su za Kurir tada rekle da su scene posle pucnjave bile strašne.

- Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dečija igra. Kad mi je komšije rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila boga da ona divna devojka dobro - rekla nam je tada komšinica.

Borča, pucnjava
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

- Kad sam izašla videla sam krv ispred vrana na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su deca. Niko ovako ne bi trebalo da završi - rekla nam je tada naša sagovornica.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track