UZNEMIRUJUĆI VIDEO! MLADIĆI IZ SRBIJE SE POTUKLI U BUDVI, JEDNOG PREGAZILI KOLIMA: Jeziva tuča nasred puta, on ostao da leži!
Foto: Printscreen/RTCG

horor

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! MLADIĆI IZ SRBIJE SE POTUKLI U BUDVI, JEDNOG PREGAZILI KOLIMA: Jeziva tuča nasred puta, on ostao da leži!

Crna Hronika -

U Budvi je krajem jula došlo do tuče dve ekipe mladića iz Srbije, a jezivi snimak objavio je crnogorski portal RTCG koji navodi da je u pitanju ozbiljan incident koji je završio samo sa prekršajnim prijava za mladiće.

- Na snimku koji je objavio RTCG vidi se kako nastaje tuča između dve grupe mladića iz Srbije, a čak u jednom trenutku vidi se kako je jednog mladića dok je ležao na ulici pregazio automobil. Međutim, ustanovljene su samo lakše povrede, a istražni organi nisu pokretali krivične postupke. Umesto toga, akteri ovog incidenta kažnjeni su prekršajem - navodi ovaj portal.

01:40

Dve ekipe huligana iz Srbije napravile haos u Budvi: Mladić leži nasred ulice

Oni su nakon ovog incidenta kažnjeni prekršajno, potom su napustili Crnu Goru, a nisu podnosili ni krivične prijave.

Iz policije su rekli da je incident prijavljen 25. jula i da je izdat prekršajni nalog zbog saobraćajnog dela. Kazali su da se tužalac izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

- Prema rečima predstavnika budvanske policije oni su uradili sve što je u njihovoj moći, prikupili sva obaveštenja, niko od aktera nije hteo da podnese prijavu, a mladić koji je prema snimku pregažen automobilom tvrdio je da nema nikakve povrede i one nisu ustanovljene - navodi ovaj portal.

Kurir.rs/RTCG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja