"MEHIĆ JE U SRBIJU UŠAO KAO INVALID?!" Nedić otkrio nova saznanja nakon hapšenja ozloglašenog kriminalca na beogradskom aerodromu
Damir Mehić, Foto: Kurir Televizija, MUP BiH

kurir tv

"MEHIĆ JE U SRBIJU UŠAO KAO INVALID?!" Nedić otkrio nova saznanja nakon hapšenja ozloglašenog kriminalca na beogradskom aerodromu

Crna Hronika -

Damir Mehić zvani Bibi, koji je osuđen na 17 godina zatvora zbog ubistva u Tuzli, uhapšen je na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, u trenutku kada je sa falsifikovanim dokumentima pokušao da uđe u našu zemlju i navodno ubije Luku Bojovića.

Rajko Nedić
foto: Kurir tv

Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira, razgovarao je sa voditeljkom jutarenjeg programa o ovim informacijama.

On je ispričao do kojih je saznanja došao Kurir.

- Sada, sa svežim saznanjima, otkrivaju se veze koje povezuju Mehića sa značajnim ličnostima i klanskim ratovima. Nove informacije ukazuju na njegovu vezu sa Naserom Orićem, ličnošću koja je bila optuživana za ratne zločine u Istočnoj Bosni. Fotografija koja prikazuje njihovu povezanost tokom Orićevog pojavljivanja pred Haškim tribunalom izaziva dodatnu pažnju - rekao je Nedić, nastavivši:

- Osim toga, činjenice otkrivaju i povezanost Mehića sa klanom narkobosa, albanskim kriminalcem Naserom Keljmendijem i članovima njegove porodice. Novi podaci takođe ukazuju na Mehićevu bliskost sa Vračarskim klanom, čiji je jedan od članova čak ranjen u pucnjavi proteklog vikenda. Kombinacija ovih veza ukazuje na kompleksnu mrežu koja je okruživala Mehića tokom njegovih godina bekstva - otkrio je Nedić.

03:52

MEHIĆ JE U SRBIJU UŠAO KAO INVALID?! Nedić otkrio nova saznanja nakon hapšenja ozloglašenog kriminalca na beogradskom aerodromu

U sledećoj rečenici istakao je ono najzanimljviije:

- Ono što čini situaciju dodatno zanimljivom jeste i činjenica da je Mehić već duže vreme bolestan i gotovo invalidan zbog ranijih povreda. Očekuje se da će istraga rasvetliti kako je uspeo da se domogne falsifikovanih dokumenata i da li postoji ikakva veza sa potencijalnim planom atentata na Luka Bojovića. Nakon izdržane kazne ili eventualne deportacije, Mehić će verovatno biti vraćen u Bosnu i Hercegovinu - rekao je Nedić.

U trenutku sveobuhvatnih sukoba između različitih klanova, Mehićev način ulaska u zemlju postaje centralna tačka misterije. Zajedno sa istragom koja će verovatno razotkriti složenost njegovih veza i motivacija, ovaj događaj će i dalje privlačiti pažnju javnosti i analitičara koji će pokušati da razumeju dublje razloge iza Mehićevog ponašanja i njegove izuzetno duge slobode.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

06:12

OVO JE SINHRONIZOVAN NAPAD ZAPADA NA NEREŠENO SRPSKO PITANJE Bajatović:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track